iMac verkopen

iMac verkopen

Heb je jaren lang genoten van je iMac, maar wil je nu je iMac verkopen? Dan ben je aan het juiste adres. Het voordeel van Apple producten is dat ze over het algemeen best waardevast zijn. Afhankelijk van de staat van het desbetreffende product kan je iMac zo nog de helft waard zijn! Als je een iMac verkopen wil, dan kun je gewoon je serienummer invullen en op basis daarvan in combinatie met een aantal vragen over de iMac krijg je direct te zien hoeveel geld je terug krijgt bij het verkopen van je iMac.

iMac Pro verkopen

Naast het verkopen van een normale iMac is het ook mogelijk om de iMac Pro te verkopen. Vul de gegevens in en weet direct hoeveel geld je terug krijgt voor je iMac Pro.

Wat is het verschil tussen een iMac en een iMac Pro?

iMac verkopenHet eerste verschil is dat de iMac Pro voor professionals is dat je de iMac Pro en de Mac Pro hebt. Voor de Mac Pro zul je een apart beeldscherm aan moeten schaffen. Dit beeldscherm is speciaal ontwikkeld zodat hij aansluit bij de behoefte van de echte professionals. Ook is het koelsysteem verbeterd zodat je de meest zware programma’s kunt draaien, zonder dat je computer warm wordt. De iMac Pro’s hebben 80% meer koelvermogen! De kleur van de iMac pro is verkrijgbaar in spacegrijs. Verder heeft de iMac pro betere grafische prestaties, tot 128GB RAM geheugen, 4TB opslag en vier Thunderbolt 3-poorten. Ook zorgt de iMac pro voor super snel internet van maximaal 10 gigabit per seconde.

Een ander groot verschil is de prijs. Het instapmodel wordt verkrijgbaar vanaf een kleine 5000 dollar. De meest uitgebreide iMac pro gaat 17.000 dollar kosten!

Wil je andere Apple producten verkopen?

Wil je andere producten verkopen, zoals de iPhone 6, iPhone 7, iPad of je MacBook? Klik dan op de linkjes om te zien hoeveel jouw oude telefoon of computer nog waard is.