iPad verkopen

iPad verkopen

iPad verkopenBen je toe aan een nieuwe iPad en wil je je oude iPad verkopen? Dan ben je hier aan het goede adres. Er zijn verschillende iPads die wij opkopen en willen jou daar graag de beste prijs voor geven. De prijs is gebaseerd op de staat van de iPad. Hoe mooier het apparaat er nog uitziet, hoe beter de iPad beoordeeld wordt en hoe hoger de vergoeding is. Vul in uit welk jaar de iPad komt, hoeveel opslag hij heeft en of de originele onderdelen er nog bij zitten. Dan geven wij een schatting van de prijs die wij er voor willen betalen.

iPad Pro verkopen

De iPad pro is de meest krachtige iPad van allemaal en heeft een extra groot beeldscherm. Deze iPad kan filmpjes opnemen met een resolutie van 4k! Wil je een oude iPad Pro verkopen, dan kun je daar nog best een goede vergoeding voor terugkrijgen!

iPad Air verkopen

De iPad Air is het lichte model van de bekende iPad reeks. Met een retina-scherm van 9,7-inch en een flinke batterijduur kan je hier alles mee wat je wil doen! Wil je een iPad Air verkopen, dan zullen wij een bod doen op basis van de staat van de iPad, het serienummer en de bijgeleverde accessoires.

iPad mini verkopen

Tot slot kun je ook je iPad mini verkopen. Hoewel de iPad mini de langzaamste van het stel is, bevatten de iPad mini 2 en iPad mini 3 beide een A7-chip die weer een stuk sneller is dan de eerste versie van de iPad mini!.

Kortom, wil je je iPad verkopen, dan ben je hier aan het goede adres.

Wil je andere Apple producten verkopen?

Wil je andere producten verkopen, zoals de iPhone 6, iPhone 7 of je MacBook? Klik dan op de linkjes om te zien hoeveel jouw oude telefoon of computer nog waard is.