iPhone 4 verkopen

Zonzoo
Beste vergoeding
Hoogste iPhone vergoeding
Gratis verzending
Betrouwbaar
8/10 beoordeling
Gegarandeerde uitbetaling binnen 14 dagen
Telefooninkopers
Top vergoeding
Hoogste iPhone vergoeding
Gratis verzending
Betrouwbaar
8.5/10 beoordeling
Gegarandeerde uitbetaling binnen 24 uur!

iPhone 4 verkopen? Voor de beste prijs.

iphone 4 verkopenKent u hem nog ? De iPhone 4. Ondertussen alweer het weggeschoven broertje van de nieuwere Apple toestellen. Mocht uw iPhone 4 nog werken dan zou u er goed aan doen om deze te verkopen. Apple producten staan er om bekend relatief lang mee te gaan. De iPhone 4 was toentertijd een grote revolutie in de telefoonbranche. Een 5 –megapixel camera met flits, een verbeterd scherm en een compactere omvang waren ten opzichte van zijn voorganger een aantal aspecten die flink verbeterd waren. Wil jij je oude iPhone 4 verkopen? Lees dan snel verder.
Bekijk de waarde van je oude iPhone direct op telefooninkopers.nl

Hoe schat ik de waarde van mijn iPhone 4 ?

Voordat u uw iPhone verkoopt kunt u het beste de waarde berekenen. Om de waarde te berekenen speelt een aantal factoren mee. Het is vooral belangrijk of uw iPhone nog werkt. Een andere belangrijke factor is hoe uw iPhone eruitziet. Om het pakket compleet te maken zou het mooi zijn als u de accessoires nog heeft. Met accessoires bedoelen wij de originele oplader en de verpakking. Wat voor zich spreekt is dat een iPhone met een ruimer geheugen meer opbrengt dat een iPhone met een stuk minder geheugen.
Bekijk de waarde van je oude iPhone direct op telefooninkopers.nl

Waar krijg ik het meeste geld voor mijn iPhone 4 ?

Op internet vindt u een aantal websites waar u de prijs van uw toestel kunt berekenen. Veel van die websites bieden u de mogelijkheid om uw iPhone 4 naar hun op te sturen in plaats van het toestel te verkopen. Telefooninkopers is zo’n website. Bij Telefooninkopers krijgt u gegarandeerd de beste prijs voor uw oude iPhone. De prijzen van een iPhone 4 verschillen van zo’n 26 euro tot 36 euro. Het lijkt misschien niet veel, maar via andere websites zult u nog minder voor uw toestel krijgen. Voor dit bedrag is het wel van groot belang dat uw iPhone nog in goede staat is en werkt. Kortom, je oude iPhone 4 verkopen doe je via één van de eerder genoemde aanbieders.
Bekijk de waarde van je oude iPhone direct op telefooninkopers.nl

iPhone 4 verkopen, iPhone 4s verkopen, iPhone 4 8 GB verkopen, iPhone 4 16GB verkopen en iPhone 4 32 GB verkopen.