iPhone 5 verkopen

Zonzoo
Beste vergoeding
Hoogste iPhone vergoeding
Gratis verzending
Betrouwbaar
8/10 beoordeling
Gegarandeerde uitbetaling binnen 14 dagen
Telefooninkopers
Top vergoeding
Hoogste iPhone vergoeding
Gratis verzending
Betrouwbaar
8.5/10 beoordeling
Gegarandeerde uitbetaling binnen 24 uur!

iPhone 5 verkopen? De allerbeste prijs.

iphone 5 verkopenDe iPhone 5 is nog altijd een erg gewild Apple product, daarnaast is dit toestel ook relatief nieuw. Dit toestel is voorzien van meer mogelijkheden dan zijn voorganger. Met zijn dikte van 7,6 millimeter is de iPhone 5 ook dunner dan de iPhone 4s. Het scherm is een 4 inch retina display en is hiermee qua oppervlakte anders dan de voorgaande iPhones. De iPhone 5 is lang en smal toestel maar is hierdoor nog net zo makkelijk in gebruik dan de andere toestellen. Aangezien Apple producten nog steeds goed verkopen zou het zonde zijn om dit pareltje weg te gooien. Wil jij jouw oude iPhone 5 verkopen? Lees dan snel verder.
Bekijk de waarde van je oude iPhone direct op telefooninkopers.nl

Hoe bepaal ik de waarde van mijn iPhone 5 ?

Je oude iPhone 5 verkopen, dan is het verstandig om eerst de waarde te bepalen. Voor het berekenen van deze waarde spelen een aantal factoren mee. Één factor is, is dat de iPhone 5 nog werkt. Het spreekt voor zich dat een iPhone 5 makkelijker verkoopt als het uiterlijk nog enigszins acceptabel is. Een iPhone 5 verkopen waarvan het scherm vol met barsten zit? Dat kan maar dan levert de iPhone logischerwijs minder op.

U zult uw toestel nog makkelijker verkopen als u ook beschikt over de originele verpakking en de oplader. iPhone opladers willen nog weleens verschillen namelijk.
Bekijk de waarde van je oude iPhone direct op telefooninkopers.nl

Zo krijgt u het hoogste bedrag voor uw iPhone 5

Natuurlijk kunt u uw iPhone aanbieden op verschillende verkoopsites, maar er zijn ook genoeg diensten waarbij websites geïnteresseerd zijn in uw oude toestel en in ruil daarvoor een bedrag uitkeren. Telefooninkopers is zo’n website. Bij telefooninkopers krijgt u de beste prijs voor uw oude iPhone. De prijzen voor een iPhone 5 lopen bij telefooninkopers uiteen van 140 euro tot 142 euro. Misschien lijken deze bedragen aan de lage kant, maar via andere websites zult u veel minder voor uw toestel krijgen. Voor dit bedrag is het wel een vereiste dat uw iPhone 5 nog in goede staat is en werkt.
Bekijk de waarde van je oude iPhone direct op telefooninkopers.nl

iPhone 5 verkopen, iPhone 5S verkopen, iPhone 5C verkopen, iPhone 5 16GB verkopen, iPhone 5 32GB verkopen, iPhone 5 64GB verkopen