Macbook verkopen

MacBook verkopen

MacBook verkopenDe MacBook is gemaakt om zo goed en zo stil mogelijk te werken. Hoewel je relatief veel betaald voor een MacBook zijn deze geweldige apparaten erg waardevast. Om deze reden kun jij je oude MacBook verkopen voor een aantrekkelijke prijs. Ten minste, als deze niet al te veel beschadigd is.

Waar letten wij op bij het kopen van jouw MacBook?
Als je een Macbook verkopen wil, dan is het belangrijk dat hij er nog goed uitziet. Daarnaast zijn de hoeveelheid opslagruimte, de versie van het apparaat, de originele onderdelen zoals het oplaadsnoer en de doos en de staat van het apparaat belangrijk voor het bepalen van de prijs die jij terugkrijgt voor jouw MacBook.

MacBook Air verkopen

MacBook Air VerkopenNaast de normale MacBook is kun je ook jouw MacBook Air verkopen. Indien je jouw MacBook Air verkopen wil, moet je op de zelfde dingen letten als die net genoemd zijn, namelijk de opslagruimte, de originele onderdelen van het apparaat en de versie van het apparaat.

Het voordeel van de MacBook Air is de lange batterijduur, het gewicht van het apparaat en je kunt na de stand-bymodus gewoon weer verder gaan waar je gebleven was!

MacBook Pro verkopen

Macbook Pro VerkopenTot slot is kun je jouw MacBook Pro Verkopen via onze website. Je krijgt de beste aanbieding voor jouw gebruikte MacBook. Ook bij de MacBook Pro wordt er weer gekeken naar de staat waarin het apparaat verkeerd, de opslagruimte en of de MacBook Pro compleet is.

Wil je andere Apple producten verkopen?

Wil je andere producten verkopen, zoals de iPhone 6, iPhone 7, iPad of iMac? Klik dan op de linkjes om te zien hoeveel jouw oude telefoon of computer nog waard is.