Android 5.0 Lollipop update voor de Samsung Galaxy S5

0
556

Vrijwel alle Samsung smartphones draaien op het mobiele besturingssysteem van Android. Enkele maanden geleden werd door Google een update aangekondigd voor het mobiele besturingssysteem. Android zal van 4.4 KitKat naar Android 5.0 KitKat. Met de update wordt het mobiele besturingssysteem nog geavanceerde en komen er meer nieuwe functies beschikbaar voor het gebruik van de smartphone.

Uitrol in europa is eind december van start gegaan

Het is lange tijd stil geweest rondom de update naar Android 5.0 Lollipop voor de Samsung Galaxy S5, maar nu is toch eindelijk de uitrol van de update in Europa uitgerold. Gebruikers van de Samsung Galaxy S5 kunnen uit gaan kijken naar de langverwachte update voor hun smartphone. Begin december heeft Samsung de update naar Android 5.0 Lollipop al op kleine schaal uitgerold in polen, en eind december 2014 is Samsung gestart met de uitrol van de update in onder andere Spanje, althans dat meld SamMobile.

De verwachting met betrekking tot de uitrol zal voorspoedig lopen. Er worden steeds meer landen klaar gezet voor de update naar Android 5.0 Lollipop. We weten nog niet wanneer gebruikers van de Galaxy S5 in Nederland de update kunnen installeren maar het kan niet lang meer duren voordat ook alle gebruikers in Nederland van de Samsung Galaxy S5 kunnen genieten van Android 5.0 Lollipop.

Grootste update voor Galaxy S5

De update naar Android 5.0 Lollipop zal voor de Samsung Galaxy S5 de grootste update zijn in bestaan. De smartphone is alweer bijna een jaar oud en we verwachten in het eerste kwartaal van 2015 ook een nieuw vlaggenschip van Samsung waardoor de Galaxy S5 steeds minder belangrijk wordt. Het toestel heeft nooit op heel veel krediet kunnen rekenen en met de komst van de Galaxy S6 zal de interesse van consumenten alsmaar afnemen. Meer lezen over deze update kijk dan op de website: samsunggalaxys5abonnement.net

Galaxy S5 nooit populair geweest

De Samsung Galaxy S5 is nooit heel populair geweest en dat heeft voornamelijk te maken met het design van het toestel. De meeste kritiek die Samsung aan haar adres kreeg kwam vanwege het identieke design aan de Galaxy S4 en ook zal Samsung de Galaxy S5 niet te veel vernieuwd hebben. Met de komst van Galaxy S6 heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf heel wat goed te maken want de verkopen van de Galaxy S5 lieten te wensen over en voor het eerst in lange tijd was de smartphone divisie van Samsung verliesgevend. Ook de reputatie van Samsung heeft een deuk op gelopen en dit moeten ze ook herstellen met de komst van de Samsung Galaxy S6.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in