Apple iPhone, tijdloos icoon

0
64

Als je op zoek bent naar een iPhone, maar niet de hoofdprijs wilt of kunt betalen, denk dan eens aan een tweedehands apple iPhone. De iPhone was de eerste Apple smartphone die op de markt kwam. Meer dan 12 jaar geleden, op 9 januari 2007, kondigde Steve Jobs de allereerste iPhone aan. Hiermee brak het tijdperk van de smart phone aan.

Tweedehands apple iPhone goed alternatief

Tegenwoordig heeft nagenoeg iedereen een smart phone. De kwaliteit tussen smart phones onderling verschilt enorm. De op het eerste gezicht aantrekkelijke telefoon met een zacht prijsje, blijkt in de praktijk een echte miskoop. Apps werken traag of helemaal niet, de camera is heel slecht en na een paar maanden is de laadplug al kapot. Een nieuwe Apple iPhone valt buiten je budget. Gelukkig is er een prima alternatief: de refurbished smartphone. Als je altijd al een iPhone hebt willen hebben, maar een nieuwe te duur vindt, dan is een refurbished iPhone iets voor jou.

Een bijdrage aan natuurbehoud

Als je kiest voor een refurbished apple iPhone, dan draag je direct bij aan een beter milieu. Apple staat bekend om zijn hoge kwaliteit. Apple doet geen enkele concessie aan de duurzaamheid en functionaliteit van hun producten. Dat geldt zeker ook voor de iPhone. Een iPhone kan technisch gezien makkelijk 10 jaar mee. In de zakelijke wereld is het zo’n beetje de standaard om elke twee tot drie jaar een nieuwe smart phone te nemen. Mede hierdoor zijn er altijd voldoende refurbished iPhones beschikbaar. Voor iedere iPhone die een tweede leven als refurbished device krijgt, hoeft er geen nieuwe geproduceerd te worden. Dit betekent directe winst voor het milieu. Er zijn namelijk geen grondstoffen en energie nodig voor de productie van een nieuwe iPhone.

Genoeg functionaliteit om alles te doen

Refurbished betekent iets anders dan tweedehands. Natuurlijk, de iPhone is niet nieuw, maar hij is wel helemaal als nieuw. Eventuele defecten aan het scherm of de camera zijn gerepareerd. Als nodig, dan is de accu vervangen. Op een refurbished iPhone krijg je bij een betrouwbare verkoper een normale garantie. Bij een tweedehands iPhone, bijvoorbeeld van iemand die hem op Marktplaats aanbiedt, heb je garantie tot de deur. Qua functionaliteit heb je met een refurbished iPhone alles wat je nodig hebt. Een topklasse camera, snelle processor, genoeg geheugen en een scherm met een beeldkwaliteit die ongeƫvenaard is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in