Batterij leeg? ontdek de voordelen van een goede powerbank

0
127

Iedereen heeft er weleens last van, een lege batterij. En vaak is dit op de momenten wanneer je je telefoon het hardst nodig hebt! Gelukkig leven we in 2017 en is hier een oplossing voor verzonnen. Namelijk een powerbank. Door middel van deze extra batterij kun jij je telefoon altijd opladen op momenten dat je telefoon leeg is. Zo voorkom je vervelende situaties en blijf je altijd bereikbaar! Bent je benieuwd wat de mogelijkheden zijn met een powerbank? Bekijk dan eens het brede aanbod van powerBanks en laat je verrassen!

Wat doet een powerbank?

Een powerbank is er om uw lege batterij op te laden op momenten dat u geen stroom in de buurt heeft. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de trein of andere publieke plekken. Zeker wanneer je de route naar je bestemming niet uit je hoofd weet en deze op je telefoon staat is het maar al te vervelend als je mobiel en/of tablet uitvalt. Met een goede powerbak wordt dit voorkomen. Een voorbeeld van een goede powerbank is de Xiaomi powerbank 10000 mAH. Deze powerbank is over het algemeen instaat om je telefoon minimaal 1x volledig op te laden. Xiaomi heeft zich de afgelopen jaren gevestigd in de markt van powerBanks en staat bekend om de hoge kwaliteit van de producten. Xiaomi levert een powerbank met 10400 mAH. Deze goede powerbank is in staat om een tablet en/of laptop volledig op te laden.

De voordelen van een powerbank

Zoals we u eerder vertelden heeft een powerbank een aantal fijne voordelen. Om een overzicht te geven van de voordelen van een goede powerbank zetten wij ze voor u op een rijtje. De voordelen van een powerbank zijn onder andere:

  • Altijd een extra batterij op zak
  • Makkelijk mee te nemen
  • Vrijwel elk apparaat is ermee op te laden
  • Je haalt veel waarde uit je geïnvesteerde geld

Met een powerbank heb je altijd een extra batterij op zak en het is nog makkelijk mee te nemen ook. Daarnaast is vrijwel elk apparaat dat beschikt over een usb ermee op te laden. Nu is een powerbank geen hele grote investering maar haal je wel maximaal waarde eruit! Op de momenten dat een goede powerbank je red zal je dankbaar zijn dat je er 1 hebt gekocht.

Wat is mAH?

Een Xiaomi 1000 mAH powerbank klinkt heel duur, maar waar staat het nu eigenlijk voor? mAH betekent milliampère-uur. Dit geeft aan hoelang de powerbank stroom kan geven. Het hang per apparaat af hoeveel mAH er nodig is om het apparaat volledig vol te laden. Een laptop heeft bijvoorbeeld veel meer mAH nodig om op te laden dan een smartphone. Dit komt door de capaciteit van de telefoon. Een powerbank van 10400 mAH is geschikt voor het opladen van tablets en laptops. Deze zijn uiteraard ook voor een smartphone te gebruiken maar een goede powerbank met een lagere mAH zou hier ook prima voor zijn. Bekijk daarom eens wat er mogelijk is! Want een powerbank is een oplossing voor veel problemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in