Home Blog

Abonnement of prepaid simkaart?

Ruim 75% van de Nederlanders gebruikt of heeft een smartphone. Veel Nederlanders hebben bij hun smartphone een abonnement maar er is ook een andere mogelijkheid een prepaid simkaart. In dit artikel worden een aantal nadelen van beide opties onder elkaar gezet.

Abonnement

Een abonnement met telefoon is het meest gekozen bij smartphones. Bij dit soort abonnementen kun je een maandelijks bedrag betalen voor je telefoon en je abonnement zodat je niet in een keer veel geld hoeft te betalen. Een andere variant hiervan is een sim-only abonnement, bij dit abonnement betaal je per maand alleen voor het abonnement en koop je een telefoon los. De mensen die hiervoor kiezen doen dit vaak omdat ze dan zeker weten dat ze een telefoon hebben, wanneer je voor een abonnement kiest met telefoon is de telefoon pas officieel van jou na 2 jaar.

Prepaid simkaart

Prepaid simkaartenworden tegenwoordig steeds meer gebruikt. Het idee van een prepaidkaart is dat je kunt bellen en internetten zonder abonnementskosten, je koopt namelijk een prepaidkaart waarop je beltegoed moet zetten. Wanneer dit tegoed op is kun je niet meer gebruik maken van diensten zoals bellen en data gebruikt tot dat je het tegoed op je kaart weer opwaardeert. Hiermee voorkom je onverwachte kosten doordat je over je abonnement gaat.

Conclusie

De conclusie is dat geen van deze per se beter is, de keuze tussen deze 2 opties is erg persoonsbonden. Vind je het fijn om maandelijks een bepaald bedrag te betalen of betaal je liever voor de MB’s die je gebruikt. Het voordeel van een abonnement is dat je geen zorgen hoeft te maken over dat je nog je kaart moet opwaarderen, maar het voordeel van een prepaidkaart is dat je ook daadwerkelijk betaald voor het aantal belminuten en MB’s dat je gebruikt. Zet dus voor jezelf op een rijtje wat je fijn vindt en maak op basis daarvan je keuze.

Prepaid bellen, sms’en en internetten; ouderwets of de toekomst?

Prepaid bellen, sms’en en internetten, het lijkt ouderwets maar uit onderzoek blijkt dat het gebruik van een prepaid simkaart oploopt. Het is geen geheim dat de prepaid simkaart een tijdje uit de markt weg was. Echter is vandaag de dag de prepaid simkaart weer terug van weggeweest. De kosten van telefoonabonnement rezen de pan uit, vandaar dat steeds meer mensen weer overstapten op de prepaid telefoon. Maar waarom is prepaid telefoneren nou eigenlijk weer zo populair?

Voordelen van prepaid telefoneren

Prepaid telefoneren kent vele voordelen. Wie prepaid belt kan bijvoorbeeld nooit over een bepaald bedrag heen. Vroeger gebeurde het nog weleens dat iemand per ongeluk over zijn of haar abonnement heen ging, dit bracht enorme kosten met zich mee. Een bel of MB plafond is dus ideaal voor jonge kinderen. Ook is prepaid goedkoop voor mensen die weinig verbruiken. Zo moet je jezelf altijd de vraag stellen: ‘Verbruik ik per maand meer dan 100 belminuten en 1GB data?’. Wanneer het antwoord op de vraag nee is, is prepaid telefoneren wellicht interessant. Wanneer je prepaid wilt proberen kun je altijd een gratis simkaart aanvragen.

Prepaid is voor iedereen beschikbaar

Wat af en toe het geval is met simonly, is dat mensen om onduidelijke redenen worden geweigerd wanneer zij een simonly abonnement willen afsluiten. Bij prepaid is dit nooit mogelijk. Een prepaid simkaart is voor iedereen, daarom kan ook iedereen er een aanvragen. Een ander voordeel is dat je geen giroafschrijft hoeft op te sturen, of jezelf op een andere manier te identificeren. Prepaid staat voor vrij gebruik maken van de service van een provider, voor een eerlijke en lage prijs. Met al deze voordelen is het dus niet raar dat prepaid telefoneren steeds weer populairder wordt.

Is een data simkaart niet iets voor jou?

Mobiel internet wordt tegenwoordig het meest gebruikt. Deze mobiele dienst blijft met de dag groeien. Als je op zoek bent naar een simkaart die je enkel gebruikt om te internetten, hoef je niet meer verder te zoeken. Deze data simkaart is bedoeld om alleen te gebruiken voor het internetten. Dit betekent dus dat je hier niet mee kunt bellen. Ook het versturen van SMS’jes is niet mogelijk. Is een data simkaart niet iets voor jou?

Waar gebruik je het voor?
Deze data simkaart is ideaal te gebruiken voor apparaten waarvoor enkel internet vereist is. Je kunt deze simkaart goed gebruiken voor bijvoorbeeld je MiFi router. Deze simkaart is hier extra geschikt voor omdat het gebruikt maakt van het 4G netwerk. Dit is een hele snelle netwerk en dat biedt je veel voordelen. Je kunt gebruik maken van een download snelheid tot maar liefst 300 Mbps. Het is mogelijk om te kiezen voor een data simkaart Wereld of Europa. Je keuze hiervoor is afhankelijk van het land waar jij gebruikt wilt maken van je data simkaart.

Voordelig
De data simkaart is een hele voordelige manier om gebruik te maken van mobiel internet. Als je rondkijkt zul je er achter komen dat dit de voordeligste manier is om je apparaten te voorzien van internet. Als je data of een databundel aanschaft, kun je ook profiteren van het feit dat deze onbeperkt geldig zijn. De simkaart zal nooit worden afgesloten als je er een tijd geen gebruik van maakt.

Profiteer van acties
Je portemonnee zal erg blij zijn met een data simkaart. Als je een data simkaart aanschaft, is het aan te raden om te bekijken of er geen extra acties of kortingen zijn waar je gebruik van kunt maken. Deze zijn er namelijk regelmatig. Denk bijvoorbeeld aan een actie waarbij je gratis 1GB data krijgt.

Vindt de goedkoopste IPhone

De IPhone bestaat sinds dit jaar 10 jaar. En dat vierde Apple met het uitbrengen van 3 nieuwe IPhones achter elkaar. Maar de echte jubileum IPhone van het 10 jarig bestaan was de IPhone X. De X staat voor 10, de 10e IPhone van Apple. De IPhone is altijd al razend populair geweest en nu populairder dan ooit.  Het is de best verkochte telefoon momenteel. Natuurlijk geeft die populatie de IPhone wel een prijskaartje. veel mensen willen hem hebben en betalen er gerust wat meer voor. Maar niet iedereen wilt er de volle prijs voor betalen. Gelukkig zijn er door de hoge populatie en vraag genoeg aanbieders en providers die IPhones goedkoop aanbieden. Hiermee proberen ze zoveel mogelijk mensen te lokken om bij hun je IPhone te kopen. door al die aanbiedingen met elkaar te vergelijken vind je de beste IPhones voor de beste prijs.

Verdien geld met je oude IPhone(S)

Doordat Apple elk jaar een nieuwe IPhone  heeft gelanceerd tot nu toe en de meeste mensen willen mee gaan met die vernieuwingen, blijven er genoeg (bijna)ongebruikte en goedwerkende IPhones ongebruikt liggen. Terwijl al die IPhones prima verkocht kunnen worden. Er zijn genoeg mensen die deze graag overkopen. Hoe veel je kunt krijgen voor IPhone wordt bepaald door een aantal zaken: als eerst natuurlijk het productiejaar en het model en daarna de staat van de telefoon. Voordat je overstapt van je oude IPhone naar je nieuwe en je die gaat verkopen, is het handig als je eerst een back-up maakt van al je gegevens en deze vervolgens van je oude telefoon wist.

Maar niet alleen mensen willen graag die oude telefoon van je overkopen er zijn ook een heleboel bedrijven die hier blij van worden. Deze bedrijven recyclen je oude telefoon en halen de onderdeeltjes eruit die hergebruikt kunnen worden. Je kan je telefoon tegen betaling

Welke provider past het best bij jou?

Bijna iedereen heeft thuis wel een oude iPhone of andere telefoon liggen die je niet meer gebruikt maar nog wel prima werkt. En waarom ongebruikt laten liggen als je makkelijke geld mee kunt verdienen. Er zijn altijd wel liefhebbers die wel wat aan jouw oude IPhone of telefoon hebben en deze goed kunnen gebruiken. je kan bijvoorbeeld je IPhone te koop zetten op sites als marktplaats of verkopen aan bedrijven die jouw oude IPhone kunnen gebruiken om te recyclen of onderdeeltjes her te gebruiken. Zo wordt er toch nog gebruik van gemaakt en verdien jij er ook nog eens aan.

er zijn veel mensen die een los toestel aanschaffen. Maar met alleen een los toestel kan je nog niet internetten of bellen. Daarom kunnen mensen naast het aanschaffen van een los toestel een abonnement kopen. hiermee kunnen ze gebruik maken van internet en kunnen ze bellen. Er zijn een heleboel providers waar je uit kunt kiezen. daarom kun je het beste verschillende internet abonnementen vergelijken met elkaar voordat je je beslissing maakt. Zo heb je altijd een abonnement wat het best bij jouw past en voor de laagste prijs.

Vindt de beste provider

Elke provider is anders en biedt verschillende dingen. Het is belangrijk dat je van te voren goed weet waar je naar op zoek bent. stel jezelf een paar vragen;

  • hoeveel internet heb je nodig?
  • Hoe snel wil je dat je internet is?
  • hoe veel bel minuten wil je?
  • wil je gebruik kunnen maken van internet in het buitenland?
  • hoeveel wil je betalen per maand?
  • wil je een verzekering erbij?

en noem maar op! Beantwoord voor jezelf en aantal van deze vragen om er snel achter te komen wat jouw eisen en verwachtingen zijn en zo kun je dan de provider kiezen die het meest aan jouw verwachtingen voldoet en het beste bij jou aansluit.

Batterij leeg? ontdek de voordelen van een goede powerbank

Iedereen heeft er weleens last van, een lege batterij. En vaak is dit op de momenten wanneer je je telefoon het hardst nodig hebt! Gelukkig leven we in 2017 en is hier een oplossing voor verzonnen. Namelijk een powerbank. Door middel van deze extra batterij kun jij je telefoon altijd opladen op momenten dat je telefoon leeg is. Zo voorkom je vervelende situaties en blijf je altijd bereikbaar! Bent je benieuwd wat de mogelijkheden zijn met een powerbank? Bekijk dan eens het brede aanbod van powerBanks en laat je verrassen!

Wat doet een powerbank?

Een powerbank is er om uw lege batterij op te laden op momenten dat u geen stroom in de buurt heeft. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de trein of andere publieke plekken. Zeker wanneer je de route naar je bestemming niet uit je hoofd weet en deze op je telefoon staat is het maar al te vervelend als je mobiel en/of tablet uitvalt. Met een goede powerbak wordt dit voorkomen. Een voorbeeld van een goede powerbank is de Xiaomi powerbank 10000 mAH. Deze powerbank is over het algemeen instaat om je telefoon minimaal 1x volledig op te laden. Xiaomi heeft zich de afgelopen jaren gevestigd in de markt van powerBanks en staat bekend om de hoge kwaliteit van de producten. Xiaomi levert een powerbank met 10400 mAH. Deze goede powerbank is in staat om een tablet en/of laptop volledig op te laden.

De voordelen van een powerbank

Zoals we u eerder vertelden heeft een powerbank een aantal fijne voordelen. Om een overzicht te geven van de voordelen van een goede powerbank zetten wij ze voor u op een rijtje. De voordelen van een powerbank zijn onder andere:

  • Altijd een extra batterij op zak
  • Makkelijk mee te nemen
  • Vrijwel elk apparaat is ermee op te laden
  • Je haalt veel waarde uit je geïnvesteerde geld

Met een powerbank heb je altijd een extra batterij op zak en het is nog makkelijk mee te nemen ook. Daarnaast is vrijwel elk apparaat dat beschikt over een usb ermee op te laden. Nu is een powerbank geen hele grote investering maar haal je wel maximaal waarde eruit! Op de momenten dat een goede powerbank je red zal je dankbaar zijn dat je er 1 hebt gekocht.

Wat is mAH?

Een Xiaomi 1000 mAH powerbank klinkt heel duur, maar waar staat het nu eigenlijk voor? mAH betekent milliampère-uur. Dit geeft aan hoelang de powerbank stroom kan geven. Het hang per apparaat af hoeveel mAH er nodig is om het apparaat volledig vol te laden. Een laptop heeft bijvoorbeeld veel meer mAH nodig om op te laden dan een smartphone. Dit komt door de capaciteit van de telefoon. Een powerbank van 10400 mAH is geschikt voor het opladen van tablets en laptops. Deze zijn uiteraard ook voor een smartphone te gebruiken maar een goede powerbank met een lagere mAH zou hier ook prima voor zijn. Bekijk daarom eens wat er mogelijk is! Want een powerbank is een oplossing voor veel problemen.

Waar moet je op letten bij het verkopen van een oude smartphone?

Vind je dat het tijd wordt voor een nieuw toestel omdat je de oude zat bent? Heel veel smartphonegebruikers kampen met dit soort vragen. Vaak functioneert hun huidige toestel nog volledig, maar willen ze een keer iets anders. Misschien heeft dat te maken met de ontevredenheid van het type toestel of willen ze de allernieuwste versie van de iPhone. Wat de reden ook is, bij de aanschaf van een nieuwe smartphone is het de bedoeling dat de oude wordt verkocht, want deze wordt immers toch niet meer gebruikt. Bij het verkopen van een oude smartphone zijn er wel een aantal zaken waarop je moet letten. Welke zijn dat?

Functionele onderdelen

Bij de verkoop van een toestel controleer je altijd of alles nog goed werkt. Zodra er iets kapot is of er iets aan mankeert is het de bedoeling dat je meld aan de nieuwe eigenaar. Bij een intensief gebruik van de smartphone is de kans groot dat alles een stuk minder wordt dan wanneer je het toestel kocht in de winkel. Denk bijvoorbeeld aan krasjes op her scherm, de batterij die minder snel leeg gaat of knoppen die minder soepel werken. Het is daarom goed om alles te controleren voordat je de smartphone aan een ander verkoopt.

Overzetten van abonnement

Waar je ook aan moet denken bij de verkoop van een smartphone is het overzetten van het abonnement. Waarschijnlijk wil je onder dezelfde voorwaarden van jouw nieuwe toestel gebruik maken. Met een sim only abonnement kan dat heel eenvoudig. Daarbij hoef je alleen bij de sim only provider aan te geven dat je een nieuw toestel hebt en dat je gebruik wil maken van hetzelfde nummer en abonnement. De provider hoeft dit alleen om te zetten en vervolgens staat alles geregistreerd op jouw nieuwe smartphone.

Iphone 5s nog steeds zeer populair

De Iphone 7 is alweer uit. Dit betekent dat de oude modellen zoals de iphone 5s niet meer worden verkocht en geleverd. Dit is jammer aangezien niet iedereen genoeg heeft gespaard voor de dure Iphone 7. Een Iphone 7 kost al snel 700 euro. Uit onderzoek is gebleken dat de Iphone 5s nog steeds zeer populair en gewild is. Dit heeft natuurlijk meerdere oorzaken. Wil je graag weten waarom dat zo is? Dan moet je het artikel verder lezen. In dit artikel zal ik je vertellen waarom het geen onverstandige keus is om een ouder model Iphone te kopen.

Waarom is de Iphone 5s zo gewild?

Uit onderzoek is gebleken dat de iphone 5s veel populairder is dan de nieuwere versies zoals de iphone 6, 6plus of 5c. Dit heeft natuurlijk ook te maken met de prijs. Een nieuwe iphone 5s kan je al kopen vanaf 500 euro. En op de tweedehandse markt zelfs vanaf 200 euro. Maar een andere verklaring is de compacte vorm van de iphone 5s. Voor veel mensen zijn de nieuwe iphones te groot en past het bijvoorbeeld niet in hun zak of hand. Maar de iphone 5s doet qua prestaties niet veel onder dan de nieuwere modellen.

Iphone 5s prestaties en uitvoeringen

De Iphone 5s is niet voor niks zo populair. Dit heeft natuurlijk te maken met de goede prestaties en de mooie uitvoeringen. De 5s is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Goud, grijs en zilver. Ook heeft het model Touch Id. Met behulp van Touch Id wordt de Iphone extra beveiligd middels een vingerafdruk. Maar grafisch gezien is Iphone ook veel beter dan haar voorgangers. De Iphone 5s beschikt namelijk over een 64-bits chip. Dit maakt hem wel tot 56 keer krachtiger dan de oudere Iphone modellen.

Dus ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehandse mobiele telefoon, en wordt het een goedkope maar kwalitatief hoogstaande Iphone? Kijk dan snel op het internet om je iphone 5s snel te bestellen.

Oude iPhone klaarmaken voor verkoop

Wanneer je van plan bent je oude toestel te gaan verkopen, kan het handig zijn een aantal dingen te controleren. Je wilt natuurlijk niet dat je mobiel bij verkoop nog altijd vol staat met foto’s en andere persoonlijke data. Hierbij wil je ook dat je de contacten uit je oude toestel gemakkelijk kunt overdragen naar je nieuwe mobieltje. In dit artikel zullen we de stappen die je moet nemen doorlopen.

Back-up van gegevens
Maak om te beginnen een back-up van je documenten en instellingen! Deze back-up kan je vervolgens terugplaatsen op je nieuwe toestel. Het maken van een back-up is gemakkelijk te verwezenlijken via de iCloud.

Uitschakelen van iCloud-diensten
Het is verstandig de verschillende diensten van iCloud uit te schakelen wanneer je deze hebt ingesteld. De iCloud-sleutelhanger bewaard bijvoorbeeld je verschillende wachtwoorden. Het is fijn deze handmatig uit te schakelen om te voorkomen dat je device wordt gekoppeld wanneer je deze hebt verkocht.

Instellingen verwijderen
De koper van het toestel wil de instellingen graag naar eigen wens indelen. Het is hierom handig alle instellingen te wissen. iOS zal alle gegevens van je device verwijderen en je mobiel hierna opnieuw opstarten. Er kan eventueel worden gekozen het toestel zelfs als ‘’nieuw’’ in te stellen.

De SIM-kaart
Wanneer je gebruik maakt van een prepaid simkaart kan deze makkelijk worden verwijderd zonder extra kosten of ongemakken. Je kunt dergelijke SIM-kaarten gemakkelijk in je nieuwe toestel stoppen. Wanneer de SIM-kaart aan een abonnement vast zit wil je deze misschien met het toestel verkopen. Bedenk hierbij wel dat je ook de gegevens van de SIM-kaart zal moeten verwijderen.

Schoonmaak
Nu je toestel van binnen compleet is schoongeveegd kan het verstandig zijn ook de buitenkant op te poetsen. Het is niet netjes wanneer je toestel nog gebruikerssporen en/of vingerafdrukken bevat. Veeg deze er af met een reinigingsdoekje. Op deze manier zal de koper vast en zeker tevreden zijn met de aanschaf.

iPhone 7 display

De iPhone 7 en 7 Plus zijn inmiddels verkrijgbaar en de toestellen zijn al aan meerdere tests onderworpen. Zo is ook het display van beide iPhones getest door de experts van DisplayMate. DisplayMate test schermen en de tests die zijn doen zijn zeer uitgebreid en worden als zeer betrouwbaar gezien. Het display wordt door DisplayMate op alle aspecten getest. Zo wordt onder andere gelet op de helderheid van het scherm, de nauwkeurigheid van de kleuren en het contrast. De iPhone 7 is voorzien van een 4,7 inch display met een resolutie van 1334 x 750 pixels met een pixeldichtheid van 326. De iPhone 7 Plus is voorzien van een 5,5 inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels en een pixeldichtheid van 401.

Volgens de test van DisplayMate hebben de displays de hoogste helderheid en kleurnauwkeurigheid bij helder licht. Tevens heeft het display het hoogste contrastratio in combinatie met de minste reflectie van alle ips LCD display in smartphones die er op dit moment zijn. De intensiteit en het contrast van afbeeldingen is perfect volgens de test. Ook is de manier waarop de kleuren in beeld komen beter dan bij andere smartphone displays maar ook beter dan displays van televisies en monitoren. Het scherm heeft een enorme verbetering ondergaan en werkt daarbij ook nog energiezuinig, zo’n 7 procent meer dan het display van de iPhone 6. Ook met fel zonlicht heb je nog enorm goed zicht op je beeld dankzij de helderheid en het lage reflectiepercentage. Daarbij is de kijkhoek ook uitstekend. De camera van de iPhone 7 is ook verbeterd, foto’s gemaakt met deze camera worden op het scherm een stuk mooier weergegeven. Hierbij komen de natuurgetrouwe kleuren ook goed van pas. Voor de gehele test kun je terecht bij DisplayMate die nog dieper op alle details in gaat.

Bron: https://www.goedkoopbellen.com/