Deze technologische ontwikkelingen zijn onze toekomst aan het veranderen!

0
142

De techniek in jouw oude Iphone voelde op het moment van aanschaf als het modernste van het modernste. Doordat de technologie zich echter zo snel ontwikkeld zal de Iphone van een jaar of 4 oud inmiddels al weer als verouderd voelen. We leven dan ook in een tijd waarin de technologische ontwikkelingen ongekend hard gaan. Hoe de maatschappij er over 10 jaar uitziet kan niemand dan ook voorspellen. De nieuwe technologieën sijpelen langzamerhand onze maatschappij al binnen. In deze blog vertellen we je daarom meer over de technologische ontwikkelingen die nu al begonnen zijn maar over enkele jaren waarschijnlijk het straatbeeld zullen vullen!

Elektrische auto’s

Er zijn in Nederland steeds meer elektrische auto’s op de weg te vinden. Op het geheel van auto’s is het percentage echter nog erg laag. Dit komt mede doordat de technologische ontwikkelingen in elektrische auto’s enorm snel gaan. De Kia EV6 is momenteel een van de modernste auto’s die er te krijgen is, maar over 5 jaar zal de vernieuwde Kia EV6 weer vele malen beter zijn. De verwachting is dan ook dat binnen een jaar of 5 de elektrische auto’s zo goed zijn dat je jezelf tekort doet door te kiezen voor een auto met een traditionele verbrandingsmotor. Om jezelf in te dekken tegen de snelle technologische ontwikkelingen kun je anno 2021 het beste kiezen voor een elektrische leaseauto. Zo rijdt je nu in een Hyundai IONIQ 5 en zodra de nieuwere versie uitkomt ruil je de auto zo weer in voor de modernste versie!

Winkels zonder personeel

Het kopen van producten is tot nu toe een activiteit waar over het algemeen een medewerker bij komt kijken. Er wordt al volop geëxperimenteerd met mogelijkheden om de hoeveelheid personeel in een winkel te beperken, maar winkels zonder enig personeel zijn er nog bijna niet. Toch zal het niet lang duren voordat dit grootschalig wordt geïmplementeerd. Voor winkelketens is dit namelijk een enorme kostenbesparing. Of alle winkels op den duur personeel loos zijn is nog maar de vraag. Dit komt doordat veel mensen tijdens het winkelen ook genieten van het sociale aspect dat hierbij komt kijken. De interactie tussen medewerker en klant gaat in een personeel loze winkel natuurlijk volledig verloren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in