Gamen op je iPhone: wat is er mogelijk?

0
75

Het is algemeen bekend dat iPhones niet de beste telefoons zijn om te gamen. Maar met de nieuwere modellen is het zeker mogelijk om leuke spelletjes te spelen. Ook het bezoeken van online goksites is makkelijker. Dit komt vooral de legalisering in Nederland en de verbeteringen die de online casino’s hebben gemaakt aan de websites. Lees hier meer over gamen op je iPhone.

Gamemodus voor iPhone

Iets waar Apple zeker aan zou kunnen werken is een gamemodus voor de iPhone. Android loopt ver voor op het gamen op de smartphone en blijft dit elk model verbeteren. Apple lijkt hier een stuk minder aandacht aan te besteden. De gamemodus zou hier een goede oplossing kunnen bieden.

De modus moet als een soort ‘niet storen’ gezien worden. Apps zoals Facebook, Instagram en Whatsapp kunnen je dan niet storen tijdens het spelen. Ook een ideale oplossing als je net klaar bent met werken. Even stoom afblazen op je smartphone met een leuke game.

Hoewel het de gameprestaties van iPhone niet verbetert, kan je zelf een soort gamemodus maken. Apple heeft namelijk wel een uitgebreide Do Not Disturb mogelijkheid. Stel dit volledig in hoe je het zelf wilt en schakel de modus in als je een spelletje gaat spelen. Zo word je niet gestoord en kan je even tot rust komen.

Het gloednieuwe iPhone scherm

We zagen het scherm al bij de iPhone 13. Het 120Hz ProMotion-scherm is geweldig en van hoge kwaliteit. Maar zijn er ook games die 120 frames per seconde ondersteunen? Vanaf de iPhone 13 worden gamers namelijk al iets enthousiaster van de telefoons. De krachtige processor en het oled-scherm zorgen voor veel verbeteringen. Nu is het wachten op de app ontwikkelaars om de spellen ook geschikt te maken voor het ProMotion-scherm. Hiervoor moet er namelijk iets in de code worden aangepast.

Natuurlijk heb je wel wat mogelijkheden op het fantastische scherm. Je kan bijvoorbeeld Genshin Impact, Phoenix 2, Pascal’s Wager en Doom spelen. Genshin Impact werd nog tijdens de Apple Design Awards uitgeroepen tot beste game in de categorie ‘Visuals & Graphics’. We verwachten een hoop meer spellen die zich hebben aangepast aan de 12- Hz schermen.

De voordelen van 120Hz-scherm

Heb je het scherm echt nodig om te genieten van je games? Nee, maar het voegt zoveel visuele effecten toe dat de games een stuk beter worden. Spelers kunnen ook sneller reageren in de games en dat levert je uiteindelijk natuurlijk een voordeel op. De schermen op je smartphone zullen nooit zo goed worden als de beste game monitoren, maar de verbeteringen zijn aanzienlijk.

Sinds de komst van de iPhone 14 Pro Max is er weer een nieuwe iPhone die nog beter is voor gamen. De meest krachtige processor die Apple ooit heeft gemaakt zit in de telefoon en een 6.7 inch OLED scherm zorgen voor de beste visuele ervaring. Hoewel het scherm ongeveer hetzelfde is als de iPhone 13, zorgt de processor voor nog meer kwaliteit tijdens het gamen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in