iMac verkopen

iMac verkopen

Heb je jaren lang genoten van je iMac, maar wil je nu je iMac verkopen omdat je misschien een nieuwe mac gaat kopen? Dan ben je aan het juiste adres. Het voordeel van Apple producten is dat ze over het algemeen best waardevast zijn. Afhankelijk van de staat van het desbetreffende product kan je iMac zo nog de helft waard zijn! Als je een iMac verkopen wil, dan kun je gewoon je serienummer invullen en op basis daarvan in combinatie met een aantal vragen over de iMac krijg je direct te zien hoeveel geld je terug krijgt bij het verkopen van je iMac.

iMac Pro verkopen

Naast het verkopen van een normale iMac is het ook mogelijk om de iMac Pro te verkopen. Vul de gegevens in en weet direct hoeveel geld je terug krijgt voor je iMac Pro.

Wat is het verschil tussen een iMac en een iMac Pro?

iMac verkopenHet eerste verschil is dat de iMac Pro voor professionals is dat je de iMac Pro en de Mac Pro hebt. Voor de Mac Pro zul je een apart beeldscherm aan moeten schaffen. Dit beeldscherm is speciaal ontwikkeld zodat hij aansluit bij de behoefte van de echte professionals. Ook is het koelsysteem verbeterd zodat je de meest zware programma’s kunt draaien, zonder dat je computer warm wordt. De iMac Pro’s hebben 80% meer koelvermogen! De kleur van de iMac pro is verkrijgbaar in spacegrijs. Verder heeft de iMac pro betere grafische prestaties, tot 128GB RAM geheugen, 4TB opslag en vier Thunderbolt 3-poorten. Ook zorgt de iMac pro voor super snel internet van maximaal 10 gigabit per seconde.

Een ander groot verschil is de prijs. Het instapmodel wordt verkrijgbaar vanaf een kleine 5000 dollar. De meest uitgebreide iMac pro gaat 17.000 dollar kosten!

Wil je andere Apple producten verkopen?

Wil je andere producten verkopen, zoals de iPhone 6, iPhone 7, iPad of je MacBook verkopen? Klik dan op de linkjes om te zien hoeveel jouw oude telefoon of computer nog waard is.

Wat is het voordeel van het verkopen van je oude computer?

Het mooie is dat een iMac die voor jou te oud is, voor iemand anders nog super goed te gebruiken is. Jij krijgt geld voor je oude iMac en als de iMac nog goed genoeg is krijgt hij een nieuwe eigenaar. Het voordeel voor deze nieuwe eigenaar is dat deze tweedehands mac veel goedkoper is dan een nieuwe iMac. Mocht de iMac niet meer in goede staat zijn en daarom niet verkocht worden, dan wordt deze op een goede manier gerecycled en kunnen specifieke onderdelen opnieuw gebruikt worden.

Waar moet je op letten bij het verkopen van je iMac?

Zorg ervoor dat je iMac gereset is naar fabrieksinstellingen. Met een lege harde schijf en de vind mijn iMac uitgeschakeld (Dit kan via de instellingen en je apple ID) kan je uiteindelijk de iMac opsturen. Het is verstandig om je iMac aangetekend te versturen via PostNL zodat je via de Track and Trace code kunt kijken waar je computer zich bevindt.

Voordat je de iMac opstuurt, moet je hem eerst registreren op de verkoop website. Door het serienummer te koppelen aan je naam en rekeningnummer weet het inkoop bedrijf dat het jouw Mac is en krijg je na het testen geld op je rekening gestort.