iMac verkopen

Hoewel vaak gedacht wordt dat via deze site alleen maar iPhones verkocht kunnen worden, bieden wij tevens de optie om andere Apple producten te verkopen. Zo kun je ook je iMac via ons verkopen. De iMac is een alles-in-één desktop computer, met een strak design en de waardevastheid die je gewend bent van een Apple product. Dit product wordt vaak geüpdate, waardoor een oude versie al snel geruild wordt voor een nieuwe versie. Maar je oude iMac kan je nog een aardig bedrag opleveren. Afhankelijk van de staat waarin het product verkeert, kan het verkopen van je iMac je zomaar een fijn zakcentje opleveren. En dat kun je vervolgens weer spenderen aan andere leuke dingen. Vul je serienummer in, beantwoord een aantal vragen, en binnen no time weet jij wat jouw oude iMac waard is. Kortom, neem snel een kijkje of de verkoop van jouw oude iMac je nog iets leuks kan opleveren. Direct je iMac verkopen? Bekijk de door ons geselecteerde inkopers in het onderstaande overzicht.

Telefooninkopers
Top vergoeding
Hoogste iPhone vergoeding
Gratis verzending
Betrouwbaar
8.5/10 beoordeling
Gegarandeerde uitbetaling binnen 24 uur!

iMac of iMac Pro Verkopen

iMac verkopenEr bestaan twee varianten van de iMac: de reguliere iMac en de iMac Pro. Tussen deze twee bestaan een aantal grote verschillen. Zoals de naam al impliceert, is de iMac Pro gericht op professionals. Het is een alles-in-één persoonlijke computer en workstation, en volgens Apple is het de krachtigste Mac die ze ooit hebben ontwikkeld. Je kunt je dus voorstellen dat je voor de verkoop van je iMac Pro een heel mooi bedrag kunt ontvangen. Het beeldscherm zit bij allebei inbegrepen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Mac Pro. Daarnaast zijn de prestaties van de iMac Pro indrukwekkend, met een maximaal geheugen van 128 GB RAM en een internetsnelheid van maximaal 10 gigabit per seconde. Werken achter een computer is nog nooit zo soepel verlopen. Ten slotte is er een groot verschil tussen de prijzen van de iMac en de iMac Pro: waar een standaard iMac rond de €5000 kost, spendeer je aan de meeste geavanceerde iMac Pro al snel zo’n €17.000. Het doorverkopen van je oude iMac of iMac Pro aan een inkoper kan je dus aardig wat opleveren. En inkopers kopen maar wat graag deze toestellen, want ze zijn enorm in trek. Des te meer reden om eens te checken wat de verkoopprijs van jouw iMac is.

Welke Apple producten worden ingekocht?

iPhone: iPhone 4iPhone 5iPhone 6iPhone 7iPhone 8 & iPhone X
Mac: MacbookMacbook AirMacbook ProiMac
iPad: iPadiPad AiriPad Pro

Waar moet je op letten als je jouw iMac gaat verkopen?

Nadat je een aantal vragen hebt beantwoord over jouw oude iMac, wordt een prijs vastgesteld. Wanneer je hiermee akkoord gaat, kan er overgegaan worden tot de verkoop van jouw iMac. Zorg ervoor dat al jouw data gewist is van het apparaat, en dat de fabrieksinstellingen hersteld zijn. Het is aan te raden om een back-up te maken van je bestanden, zodat niets verloren gaat. Zorg er tevens voor dat je iCloud account niet meer aanwezig is op de computer, het geheel moet echt neutraal zijn. Wanneer je deze stappen voltooid hebt, kun je het geheel via het dichtstbijzijnde postkantoor versturen. Zorg ervoor dat je de beschikking hebt over een Track & Trace code voor het pakketje. Zo kun je in de gaten houden waar het pakketje zich bevindt. Ook een bewijs van afgifte is een aanrader. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, heb je dat nog altijd achter de hand.

Na een aantal dagen ontvangen wij het pakketje. Hierop volgend controleren wij of de computer verkeert in de staat waarin jij aangegeven hebt dat het verkeert. Als alles oké is, wordt het overeengekomen bedrag binnen twee weken naar je overgemaakt. En dat geld kun jij dan weer gebruiken voor bijvoorbeeld de nieuwe iMac. Je oude iMac verkopen is nog nooit zo eenvoudig en snel geweest, en dat voor een betere prijs in vergelijking met offline winkels. Twijfel dus niet langer, en verkoop je iMac via ons.