iPad verkopen

Naast de verschillende modellen iPhones die je via deze site kunt verkopen, bestaat er tevens de mogelijkheid om andere Apple producten via deze site van de hand te doen. Ook je iPad verkoop je eenvoudig en snel voor een goede prijs. Hoe beter de staat is waarin je oude iPad verkeert, hoe hoger de inkoopprijs zal uitvallen. Je iPad verkopen is nog nooit zo simpel geweest. Lees snel verder hoe dit in zijn werk gaat.

Prijstabel bestaat niet. Controleer uw shortcode.

Welke typen iPads kun je verkopen?

ipad verkopenDe iPad is beschikbaar in meerdere varianten. De prijs die je ontvangt voor de verkoop van je iPad is natuurlijk afhankelijk van het type iPad dat je wilt verkopen. Daarnaast zijn er andere factoren van invloed op de uiteindelijke prijs, hier kun je zometeen meer over lezen. Eerst wat informatie over de verschillende typen iPads.

iPad Pro

De meest recente release onder de iPads, en daardoor ook het model waarvoor je (afhankelijk van de staat waarin de iPad verkeert) het meeste geld kunt ontvangen. Het toestel heeft het scherpste beeld van alle modellen, en ook filmen in 4K is mogelijk met dit apparaat. Je hebt drie opties qua opslagruimte: 64 GB, 256 GB of 512 GB. Mocht je deze iPad willen verkopen, zul je er een mooi bedrag voor ontvangen.

iPad Air

Ook de iPad Air kun je via deze site verkopen. Zoals de term ‘Air’ misschien al doet vermoeden, is dit een erg licht model. Door de dunnere uitvoering is het model vergelijkbaar met de iPad mini, maar dan met meer capaciteiten. Zo is dit model sneller en heeft het tevens de beschikking over een langere batterijduur, waardoor je met dit apparaat een stuk langer vooruit kan.

iPad Mini

Ten slotte is er de iPad Mini. Qua capaciteiten de minste van de drie, maar wanneer je jouw iPad Mini wilt verkopen kan dat je alsnog een aardig zakcentje opleveren. Ook de iPad Mini 2 & 3 kun je via ons verkopen.

Welke Apple producten worden ingekocht?

iPhone: iPhone 4iPhone 5iPhone 6iPhone 7iPhone 8 & iPhone X
Mac: MacbookMacbook AirMacbook ProiMac
iPad: iPadiPad AiriPad Pro

Wat ontvang je wanneer je jouw iPad verkoopt

De prijs die een inkoper bereid is te betalen voor jouw oude iPad is afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste wordt gekeken naar het model. Een nieuwer model levert logischerwijs meer op in vergelijking met een ouder model. Daarnaast is de prijs afhankelijk van de staat waarin de iPad verkeert. Hoe beter de iPad eruit ziet, hoe hoger de prijs zal zijn waarvoor je jouw oude iPad verkoopt. Daarnaast willen we weten uit welk jaar jouw iPad komt, hoeveel opslagruimte het apparaat bezit en of je nog de beschikking hebt over de oorspronkelijke onderdelen (zoals het doosje of de oplader). Wanneer we de beschikking hebben over deze informatie, kunnen we een goede en eerlijke prijs voor je vaststellen.

Je wilt je iPad verkopen, hoe nu verder?

Wanneer je het eens bent met de aangeboden prijs, is het verkopen van je iPad een fluitje van een cent. Het enige wat we nodig hebben is een aantal persoonsgegevens, zodat we kunnen verifiëren of de ontvangen iPad ook daadwerkelijk van jou is. Zorg ervoor dat alle data gewist is van de iPad, en dat deze uitgeschakeld verstuurd wordt. Je pakketje kun je gemakkelijk verzenden via een postkantoor bij jou in de buurt. Zorg ervoor dat het geheel goed ingepakt is, zodat er geen onverwachte schade kan ontstaan tijdens het vervoeren van het pakketje. Wanneer het pakketje door de inkoper ontvangen wordt, zal de verkochte iPad grondig getest worden. Als er niets mis is met het geheel, ontvang jij binnen 14 dagen de afgesproken prijs op jouw rekening. Zo eenvoudig is het om je iPad online te verkopen! Direct je oude iPad verkopen? Bekijk de door ons geselecteerde inkopers via het bovenstaande overzicht. Via deze inkopers verkoop jij je oude iPad snel en betrouwbaar. Daarnaast krijgen deze inkopers positieve reviews op het internet.