iPhone 11 verkopen of inleveren

Veel mensen willen tegenwoordig de nieuwste telefoon met alle technische snufjes. Daardoor kan het zijn dat je al snel uitgekeken raakt op je huidige telefoon, zelfs als het gaat om de iPhone 11 die ook veel goede specificaties heeft. Gelukkig is het heel makkelijk om deze telefoon te verkopen en zo een lekker zakcentje te verdienen. iPhones zijn populaire telefoons, dus jouw iPhone 11 zal binnen de kortste keren verkocht zijn. Daarna kan jij het geld besteden aan je nieuwe telefoon of uitgeven aan iets heel anders. Dus als jij uitgekeken raakt op jouw iPhone 11 dan hoef je de telefoon niet op te bergen zonder er nog naar om te kijken, maar ontdek je dat deze telefoon nog veel waarde heeft voor een ander.

ReBuy
Héél betrouwbaar
Hoogste iPhone vergoeding
Gratis verzending
Betrouwbaar
8.5/10 beoordeling
Zeer snelle uitbetaling binnen 24 uur!
Verkopen.nl
Hoogste vergoedingen
Hoogste vergoedingen
Gratis verzending
Heel betrouwbaar
9.7/10 beoordeling
Zeer snelle uitbetaling binnen 24 uur!
Geldvoortelefoons.nl
Hoge vergoeding
Ook inkoop kapotte iPhones
Zeer snel
Betrouwbaar
100% tevredenheid
Zeer snelle uitbetaling binnen 24 uur!

Snel verkocht

iPhone 11 verkopenDe iPhone 11 is zo verkocht, dankzij de vele bijzondere specificaties van het apparaat. Zo heeft deze telefoon een 12 megapixel ultragroothoeklens en een 12 megapixel groothoeklens. Op die manier kan je veel vastleggen op een foto of video. Ideaal voor hobby fotografen en filmmakers. Ook is deze telefoon snel en gaat de batterij een uur langer mee dan de vorige iPhone. Het is een ideale telefoon voor mensen die graag films en series kijken, foto’s en filmpjes maken, spelletjes spelen en rondsurfen op internet of graag op sociale media zitten. Alles is goed zichtbaar dankzij de schermgrootte van 6.1 inch. Al deze specificaties zorgen ervoor dat jouw oude iPhone 11 heel snel verkocht is.

Oude iPhone verkopen

Je kan jouw oude iPhone 11 op veel plekken verkopen, maar bij oudeiphoneverkopen.nl weet je zeker dat jouw telefoon ook echt verkocht wordt. Op deze site kan jij jouw iPhone 11 heel makkelijk verkopen en je krijgt hier ook nog eens de hoogste vergoeding voor jouw telefoon. iPhones zijn erg populair onder telefoonaanbieders, omdat de toestellen veel gekocht worden en als nieuw zijn na het opknappen. Bekijk de waarde van jouw oude iPhone 11 via de website en zie meteen wie er interesse hebben in het kopen van jouw iPhone. Vul hiervoor een aantal gegevens in en je ziet meteen wat jouw iPhone nog waard is.

Welke Apple producten worden ingekocht?

iPhone: iPhone 4iPhone 5iPhone 6iPhone 7iPhone 8iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs, iPhone 11, iPhone SE
Mac: MacbookMacbook AirMacbook ProiMac
iPad: iPadiPad AiriPad Pro

Online de waarde checken

iPhone 11 inleverenOm de waarde van jouw iPhone 11 te achterhalen kan jij op de website oudeiphoneverkopen.nl een aantal gegevens invullen. Klik op ‘bekijk je waarde’ en vul in dat jij de iPhone 11 wil verkopen. Vervolgens selecteer jij de kleur en de opslagcapaciteit van je iPhone. Daarna vink je aan of alles werkt en of de batterij de minimale capaciteit van 80 procent heeft. Verder geef je aan hoe het display eruit ziet en hoe de zijkanten en de achterkant eruit zien. Je kan hierbij kiezen uit: als nieuw, zeer goed, goed, acceptabel en beschadigd. Geef ook aan of je telefoon een werkende USB kabel en adapter heeft. Daarna volgt de waardebepaling van jouw iPhone 11. Daarna kan jij een aantal stappen volgen om uiteindelijk jouw telefoon te verkopen.

In 3 stappen verkocht

Je oude iPhone 11 heb je in slechts 3 stappen verkocht op oudeiphoneverkopen.nl. Je bekijkt vooraf de waarde door een aantal gegevens in te vullen. Als je dit gedaan hebt dan vul je de gegevens aan met het serienummer van je apparaat en een aantal persoonlijke gegevens. Je krijgt hierna een bevestigingsmail om verwarring te voorkomen. De volgende stap is het versturen van je pakketje via de post. Wis al je gegevens van je telefoon en pak alles goed in om beschadigingen te voorkomen. Daarna hoef jij niets meer te doen. Bij stap 3 wordt jouw iPhone 11 gecontroleerd en getest en als alles in orde is dan heb jij binnen 14 dagen het geld op je rekening. Zo simpel is het om jouw iPhone 11 te verkopen.