iPhone 12 verkopen

Heb je nog een oude iPhone 12 in de kast liggen die stof ligt te vangen? Dan is het slim om deze te verkopen. Hiermee maak je niet alleen iemand anders blij, maar kun je zelf ook nog een centje mee bijverdienen. Apple producten zijn al een lange tijd in de trek. Een groot deel van de mensen heeft wel een of meerdere producten van Apple. Omdat Apple zijn producten altijd maar blijft verbeteren en nieuwe modellen uitbrengt, blijven veel mensen ook deze nieuwe modellen kopen. Hierdoor worden er oudere modellen in de kast gelegd.

ReBuy
Héél betrouwbaar
Hoogste iPhone vergoeding
Gratis verzending
Betrouwbaar
8.5/10 beoordeling
Zeer snelle uitbetaling binnen 24 uur!
Verkopen.nl
Hoogste vergoedingen
Hoogste vergoedingen
Gratis verzending
Heel betrouwbaar
9.7/10 beoordeling
Zeer snelle uitbetaling binnen 24 uur!
Geldvoortelefoons.nl
Hoge vergoeding
Ook inkoop kapotte iPhones
Zeer snel
Betrouwbaar
100% tevredenheid
Zeer snelle uitbetaling binnen 24 uur!

Dit is jammer, want veel mensen zijn ook geïnteresseerd in oudere modellen, zelfs als deze tweedehands zijn. Tweedehands zijn ze namelijk nog steeds van goede kwaliteit en worden ze vaak voor een stuk lagere prijs verkocht. Als je je oude iPhone 12 inlevert, die toch maar in de kast ligt en waar je niks mee doet, dan wordt deze helemaal schoongemaakt en leeggemaakt. Ze worden dus ook weer zo goed als nieuw verkocht. Hierdoor kun je ook een centje verdienen aan het verkopen van je oude iPhone waar je toch niks meer mee doet. Interesse in je oude iPhone 12 of andere iPhone verkopen? Lees dan dit artikel voor meer informatie.

iPhone 12 inleveren of verkopen

Heb je interesse in het inleveren van je oude iPhone 12, twijfel je nog of wil je gewoon graag meer informatie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Niet alleen geven we je in dit artikel tips over het verkopen van je oude toestel, maar op onze website kun je ook de beste en betrouwbaarste kopers vinden die graag je oude iPhone inkopen. Wil je dus je oude iPhone 12 of andere iPhone in gaan leveren om iets bij te verdienen? Dan is het handig om eerst even dit artikel door te lezen voor meer informatie en de beste tips.

De waarde van jouw oude iPhone

Hoeveel je iPhone 12 of andere oude iPhone waard is, dat hangt af van veel aspecten. Als je dus je oude toestel gaat verkopen, dan kan de prijs die je hiervoor krijgt erg verschillen.

  • Ten eerste is het bijvoorbeeld afhankelijk hoeveel je krijgt van welk model iPhone je hebt. Een iPhone 12 is een redelijk nieuw model en hier zul je dus meer voor vangen dan bijvoorbeeld een iPhone 6 of 7. Hoe nieuwer het model, hoe meer geld je ervoor zal krijgen.
  • Ten tweede is opslagruimte ook belangrijk. Bij iPhone kun je verschillende hoogtes opslagruimte hebben zoals 64 GB, 128 GB, 256 GB en 512 GB. Hoe meer opslagruimte, hoe meer er op het toestel kan. Hierdoor ook: hoe meer opslagruimte, hoe meer geld je ervoor zult krijgen.
  • Daarnaast wordt er nog naar bepaalde andere dingen gekeken zoals de schade die het toestel heeft, of je een doosje en lader mee kan leveren et cetera.

iPhone 12 verkopen doe je zo

Wil je je oude toestel gaan verkopen voor een extra zakcentje? Dan zul je onderstaande stappen gaan nemen. Lees dit goed door, want er staan goede tips over het verkopen van je oude iPhone 12 of ander model tussen.

stap 1: iPhone 12 verkoopklaar maken

Voordat je je iPhone gaat verkopen, is het belangrijk deze helemaal verkoopklaar te maken. Hiervoor is het belangrijk een paar dingen te doen. Sla ten eerste ergens een reservekopie van je gegevens op in de iCloud. Dit kan via de instellingen. Ontkoppel daarna je Apple Watch van je oude toestel en schakel de Zoek mijn iPhone functie uit. Hierna kun je dan je iPhone naar fabrieksinstellingen zetten. Dan is je iPhone echt helemaal leeg. Vergeet voor de verkoop niet je simkaart en hoesje te verwijderen.

stap 2: iPhone 12 opsturen

Dan kun je je iPhone gaan opsturen. Zoek een betrouwbare koper uit, die je ook kunt kiezen op onze website. Het is namelijk wel belangrijk dat je iets verdient aan je verkoop en niet zomaar wordt opgelicht. Bij een mogelijke koper moet je hoogstwaarschijnlijk een paar gegevens invullen zoals het model van de iPhone, hoeveel opslagruimte erop zit, het serienummer en nog veel meer van zulke gegevens. Dan zul je een aanbod krijgen. Als je hiermee akkoord bent, kun je je iPhone gaan opsturen. Doe dit via een betrouwbaar postpunt zoals PostNL. Hier krijg je namelijk ook een track en trace mee.

stap 3: je hard verdiende geld binnenkrijgen

Als je dan eindelijk je oude iPhone hebt opgestuurd, is het even afwachten. Als de koper dan je oude toestel binnenkrijgt en alles heeft goedgekeurd, krijg je binnen een paar dagen het geld voor je oude toestel binnen. Deze kun je dan opzij zetten om te sparen, maar natuurlijk ook inleggen bij bijvoorbeeld een nieuwe iPhone of ander leuk cadeautje voor jezelf.