iPhone 13 verkopen

Apple heeft al veel modellen uitgebracht. Telkens weer verbeteren ze hun producten en komen ze met een nieuw en verbeterd model op de markt. Apple is een merk dat populair is bij verkopers en kopers en veel van de nieuwe modellen worden dan ook snel verkocht. De oudere modellen verdwijnen dan in de kast en worden niet meer gebruikt. Herken je dit omdat je zelf ook een oude iPhone model, bijvoorbeeld een iPhone 13, in de kast hebt liggen om stof te vangen? Dan is dit artikel voor jou. Je kunt namelijk met je oude iPhone 13 of andere oude iPhone geld verdienen.

ReBuy
Héél betrouwbaar
Hoogste iPhone vergoeding
Gratis verzending
Betrouwbaar
8.5/10 beoordeling
Zeer snelle uitbetaling binnen 24 uur!
Verkopen.nl
Hoogste vergoedingen
Hoogste vergoedingen
Gratis verzending
Heel betrouwbaar
9.7/10 beoordeling
Zeer snelle uitbetaling binnen 24 uur!
Geldvoortelefoons.nl
Hoge vergoeding
Ook inkoop kapotte iPhones
Zeer snel
Betrouwbaar
100% tevredenheid
Zeer snelle uitbetaling binnen 24 uur!

Er worden niet alleen gloednieuwe iPhone toestellen verkocht over de hele wereld, ook tweedehands en ook wel refurbished iPhone toestellen zijn helemaal in. Deze tweedehands toestellen zijn ingeleverd en vrijwel zo goed als nieuw gemaakt. Hiervoor worden ze goed schoongemaakt en leeggemaakt. Dan worden deze tweedehands iPhone modellen ook voor een stuk lagere prijs verkocht. Daarom zijn ze ook zo populair. Met je oude iPhone 13 of ander model waar jij dus niks meer mee doet, is iemand anders dus weer heel blij. En dan kun jij er ook iets extra’s mee verdienen.

iPhone 13 inleveren of verkopen

Interesse gekregen in je oude iPhone 13 inleveren om een zakcentje bij te verdienen? Dat snappen wij en daar willen we je graag bij helpen. Of je nu je oude iPhone 13 in wilt leveren of een ander model hebt om te verkopen, in dit artikel kun je tips vinden voor het verkopen van je oude toestel. Voordat je namelijk over kunt gaan op de verkoop, is het ook belangrijk om het toestel verkoopklaar te maken. Daarnaast is verkopen aan een betrouwbare verkoper ook belangrijk, zodat je ook echt geld voor je verkoop krijgt. Gelukkig kunnen wij je hier goed mee helpen.

De waarde van je oude iPhone 13

Benieuwd naar wat je oude iPhone 13 waard zal zijn? Dat kunnen we je helaas niet precies vertellen, aangezien dit verschilt per kopen, maar we weten wel een aantal dingen die we graag met je delen. Het is namelijk zo dat een iPhone 13 een redelijk nieuw model is. Hier zul je dus meer voor vangen dan een oude iPhone 6 of 7.

Daarnaast hangt de hoogte van de prijs ook af van de opslagruimte. Je kunt op je iPhone een opslagruimte van 64 of 128 GB hebben, maar ook een hogere opslagruimte van 256 of zelfs 512 GB. Hoe meer opslagruimte, hoe meer er op de telefoon zal passen en hoe meer je er dus voor zult vangen. Daarnaast zijn andere aspecten zoals staat van het toestel ook belangrijk.

Maak je iPhone 13 klaar voor verkoop

Voordat je je iPhone 13 of ander model gaat verkopen, is het belangrijk deze helemaal klaar te maken voor verkoop. Hiervoor hebben we een paar belangrijk stappen op een rijtje gezet. Als je deze stappen niet volgt, kan het namelijk zijn dat jouw oude gegevens doorlekken of dat je nieuwe toestel niet helemaal goed zal werken en dat is nooit fijn. Volg onderstaande stappen en je zit helemaal veilig. Dan ben je helemaal klaar voor de verkoop.

Stap 1 is het opslaan van een reservekopie. Er staan natuurlijk een heleboel gegevens op je oude toestel. Het is belangrijk om deze ergens op te slaan, zoals in de iCloud. Dan raak je deze niet kwijt en kun je ze ook weer op je nieuwe toestel zetten.

Stap 2 is het ontkoppelen en uitschakelen van verschillende functies. Zorg er bijvoorbeeld dat je Apple Watch en koptelefoon niet meer aan het toestel zijn gekoppeld. Dit kun je makkelijk doen via de apps hiervoor bestemd. Schakel ook de Zoek mijn iPhone functie uit. De oude iPhone zal namelijk niet meer van jou zijn.

Stap 3 is dan terugschakelen naar fabrieksinstellingen. Zo wordt je oude toestel helemaal leeggemaakt. Deze stap is erg belangrijk. Zo worden er geen oude gegevens achtergelaten op het toestel.

Stap 4 is dan de iPhone helemaal verkoopklaar maken door je simkaart te verwijderen en je hoesje eraf te halen. Het ziet er dan uit als de iPhone die je toen ook kocht in de winkel en dan is het dus klaar voor verkoop.

Stuur je iPhone 13 op naar een geïnteresseerde koper

Als je bovenstaande stappen hebt gevolgd, kun je over gaan op de verkoop. Via onze website kun je de beste en betrouwbaarste verkopers vinden. Als je hier contact mee op neemt, zul je een paar gegevens door moeten geven zoals het serienummer van je oude toestel, welk model het is en hoeveel opslagruimte erop staat. Ga je akkoord met het aanbod dat de koper doet? Dan kun je het toestel gaan opsturen. Onze tip is: doe dit via PostNL. Hierbij krijg je namelijk een link om het opsturen te volgen.

Als de koper dan je toestel, goed verpakt in bubbeltjesplastic, aankrijgt en ze zijn akkoord met het toestel dan zul je snel je verdiende geld op je rekening terug zien.