iPhone 4 verkopen

iPhone 4 verkopen? Voor de beste prijs.

iphone 4 verkopenKent u hem nog ? De iPhone 4. Ondertussen alweer het weggeschoven broertje van de nieuwere Apple toestellen. Mocht uw iPhone 4 nog werken dan zou u er goed aan doen om deze te verkopen. Apple producten staan er om bekend relatief lang mee te gaan. De iPhone 4 was toentertijd een grote revolutie in de telefoonbranche. Een 5 –megapixel camera met flits, een verbeterd scherm en een compactere omvang waren ten opzichte van zijn voorganger een aantal aspecten die flink verbeterd waren. Wil jij je oude iPhone 4 verkopen? Lees dan snel verder.
Bekijk de waarde van je oude iPhone direct op telefooninkopers.nl

ReBuy
Top vergoeding
Hoogste iPhone vergoeding
Gratis verzending
Betrouwbaar
8.5/10 beoordeling
Gegarandeerde uitbetaling binnen 24 uur!

Hoe schat ik de waarde van mijn iPhone 4 ?

Voordat u uw iPhone verkoopt kunt u het beste de waarde berekenen. Om de waarde te berekenen speelt een aantal factoren mee. Het is vooral belangrijk of uw iPhone nog werkt. Een andere belangrijke factor is hoe uw iPhone eruitziet. Om het pakket compleet te maken zou het mooi zijn als u de accessoires nog heeft. Met accessoires bedoelen wij de originele oplader en de verpakking. Wat voor zich spreekt is dat een iPhone met een ruimer geheugen meer opbrengt dat een iPhone met een stuk minder geheugen.
Bekijk de waarde van je oude iPhone direct op telefooninkopers.nl

Waar krijg ik het meeste geld voor mijn iPhone 4 ?

Op internet vindt u een aantal websites waar u de prijs van uw toestel kunt berekenen. Veel van die websites bieden u de mogelijkheid om uw iPhone 4 naar hun op te sturen in plaats van het toestel te verkopen. Telefooninkopers is zo’n website. Bij Telefooninkopers krijgt u gegarandeerd de beste prijs voor uw oude iPhone. De prijzen van een iPhone 4 verschillen van zo’n 26 euro tot 36 euro. Het lijkt misschien niet veel, maar via andere websites zult u nog minder voor uw toestel krijgen. Voor dit bedrag is het wel van groot belang dat uw iPhone nog in goede staat is en werkt. Kortom, je oude iPhone 4 verkopen doe je via één van de eerder genoemde aanbieders.
Bekijk de waarde van je oude iPhone direct op telefooninkopers.nl

iPhone 4 verkopen, iPhone 4s verkopen, iPhone 4 8 GB verkopen, iPhone 4 16GB verkopen en iPhone 4 32 GB verkopen.

Wat is het grote voordeel van online verkopen van je oude telefoon?

Het grote voordeel is dat je alleen het huis uit moet voor het versturen van het pakketje. Alle andere dingen kun je vanaf je computer doen. Allereerst maak je je telefoon leeg en zorg je dat vind mijn iPhone is uitgeschakeld. Vervolgens koppel je het serienummer van de telefoon aan jouw persoonlijke gegevens. Als je alle gegevens en de status van het apparaat hebt ingevuld, kun je zien hoeveel jouw mobiel nog waard is. Dit proces duurt ongeveer 10 minuten!

Vervolgens is het tijd om je iPhone 4 te versturen. Pak de iPhone goed in en zorg dat het beschermd is ingepakt. Hiervoor kun je bijvoorbeeld bubbel folie gebruiken. Ga naar het postkantoor en verstuur het pakketje via PostNl aangetekend op. Je krijgt een bewijs van versturing en een Track en Trace code om je pakket te volgen. Jij weet dus precies waar je telefoon is. Bij aankomst wordt het apparaat getest en wordt er gekeken of de omschrijving klopt. Als alles klopt wordt het geld overgemaakt op je rekening. Binnen een paar dagen staat het geld op jouw rekening!

Het grote voordeel ten opzichte van een fysieke winkel is dat je online veel meer geld krijgt voor je oude apple device. Daarnaast hoef je er ook niet te wachten als de winkel gaat testen of je apparaat nog werkt. Kortom, het scheelt veel tijd en je krijgt er meer geld voor!