iPhone 5 verkopen

 

iPhone 5 verkopen? De allerbeste prijs.

iphone 5 verkopenDe iPhone 5 is nog altijd een erg gewild Apple product, maar er komen constant nieuwe phones op de markt. Dit toestel is voorzien van meer mogelijkheden dan zijn voorganger. Met zijn dikte van 7,6 millimeter is de iPhone 5 ook dunner dan de iPhone 4s. Het scherm is een 4 inch retina display en is hiermee qua oppervlakte anders dan de voorgaande iPhones. De iPhone 5 is lang en smal toestel maar is hierdoor nog net zo makkelijk in gebruik dan de andere toestellen. Aangezien Apple producten nog steeds goed verkopen zou het zonde zijn om dit pareltje weg te gooien. Wil jij jouw oude iPhone 5 verkopen? Oude apparaten leveren nog relatief veel geld op! De telefoons die worden ingekocht worden gebruikt om jouw iPhone een tweede leven te geven of om op een veilige manier te recyclen die ook goed is voor het millieu. Lees snel verder hoe je jouw iPhone kunt verkopen.
Bekijk de waarde van je oude iPhone direct op telefooninkopers.nl

ReBuy
Top vergoeding
Hoogste iPhone vergoeding
Gratis verzending
Betrouwbaar
8.5/10 beoordeling
Gegarandeerde uitbetaling binnen 24 uur!

Hoe bepaal ik de waarde van mijn iPhone 5 ?

Als je jouw iPhone 5 of iPhone 5 plus verkopen wilt, dan is het verstandig om eerst de waarde te bepalen. Voor het berekenen van deze waarde spelen een aantal factoren mee. Één factor is, is dat de iPhone 5 nog werkt. Het spreekt voor zich dat een iPhone 5 makkelijker verkoopt als het uiterlijk nog enigszins acceptabel is. Een iPhone 5 verkopen waarvan het scherm vol met barsten zit? Dat kan maar dan levert de iPhone logischerwijs minder op. Door je telefoon te verkopen maak je gebruik van een geweldige manier om een tweede leven te geven aan oude apparaten.

U zult uw toestel nog makkelijker verkopen als u ook beschikt over de originele verpakking en de oplader. iPhone opladers willen nog weleens verschillen namelijk.
Bekijk de waarde van je oude iPhone direct op telefooninkopers.nl

Zo krijgt u het hoogste bedrag voor uw iPhone 5

Natuurlijk kunt u uw iPhone aanbieden op verschillende verkoopsites, maar er zijn ook genoeg diensten waarbij websites geïnteresseerd zijn in uw oude toestel en in ruil daarvoor een bedrag uitkeren. Telefooninkopers is zo’n website. Bij telefooninkopers krijgt u de beste prijs voor uw oude iPhone. De prijzen voor een iPhone 5 lopen bij telefooninkopers uiteen van 140 euro tot 142 euro. Misschien lijken deze bedragen aan de lage kant, maar via andere websites zult u veel minder voor uw toestel krijgen. Voor dit bedrag is het wel een vereiste dat uw iPhone 5 nog in goede staat is en werkt.
Bekijk de waarde van je oude iPhone direct op telefooninkopers.nl

iPhone 5 verkopen, iPhone 5S verkopen, iPhone 5C verkopen, iPhone 5 16GB verkopen, iPhone 5 32GB verkopen, iPhone 5 64GB verkopen.

Het verkopen van je iPhone is super veilig!

Tuurlijk hebben sommige mensen nog wel eens twijfels over het toesturen van een duur apparaat zoals een iPhone. Dat is natuurlijk begrijpelijk, maar helemaal niet nodig. Aan de hand van de volgende paar stappen lichten wij toe, waarom je jouw mobiel gewoon online kunt verkopen en waarom dat misschien nog wel slimmer is dan het verkopen in een fysieke winkel.

Het aanmelden en verzendklaar maken van je toestel.
De eerste stap die je moet doorlopen is het leegmaken van je oude mobiel. Zorg er voor dat ‘vind mijn iPhone’ is uitgeschakeld en dat de iPhone terug is gezet naar de fabrieksinstellingen. Vervolgens kun je je persoonlijke gegevens aan het serienummer van het toestel koppelen waardoor de inkoper weet dat de mobiel van jou is. Als alles is ingesteld zoals hierboven beschreven kun je je iPhone veilig inpakken. Gebruik hier bubbel folie voor en zorg er voor dat het goed is ingepakt.

Het versturen van je mobiel
Dan is het tijd om je mobiel op te sturen. Ga hiervoor naar het postkantoor en maak er een PostNL pakket van. Op deze manier krijg je een Track en Trace code waardoor je jouw pakket kunt volgen tot het op bestemming is. Bij sommige inkopers krijg je dit gehele bedrag terug!

Testen en geld ontvangen
Tot slot wordt het apparaat getest als deze binnen is gekomen. Als alles klopt met de gegevens zoals jij die hebt ingevuld, wordt het afgesproken bedrag direct op je rekening overgemaakt. Dit kan enkele dagen duren voordat het op je rekening staat!