Iphone 5s nog steeds zeer populair

0
146

De Iphone 7 is alweer uit. Dit betekent dat de oude modellen zoals de iphone 5s niet meer worden verkocht en geleverd. Dit is jammer aangezien niet iedereen genoeg heeft gespaard voor de dure Iphone 7. Een Iphone 7 kost al snel 700 euro. Uit onderzoek is gebleken dat de Iphone 5s nog steeds zeer populair en gewild is. Dit heeft natuurlijk meerdere oorzaken. Wil je graag weten waarom dat zo is? Dan moet je het artikel verder lezen. In dit artikel zal ik je vertellen waarom het geen onverstandige keus is om een ouder model Iphone te kopen.

Waarom is de Iphone 5s zo gewild?

Uit onderzoek is gebleken dat de iphone 5s veel populairder is dan de nieuwere versies zoals de iphone 6, 6plus of 5c. Dit heeft natuurlijk ook te maken met de prijs. Een nieuwe iphone 5s kan je al kopen vanaf 500 euro. En op de tweedehandse markt zelfs vanaf 200 euro. Maar een andere verklaring is de compacte vorm van de iphone 5s. Voor veel mensen zijn de nieuwe iphones te groot en past het bijvoorbeeld niet in hun zak of hand. Maar de iphone 5s doet qua prestaties niet veel onder dan de nieuwere modellen.

Iphone 5s prestaties en uitvoeringen

De Iphone 5s is niet voor niks zo populair. Dit heeft natuurlijk te maken met de goede prestaties en de mooie uitvoeringen. De 5s is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Goud, grijs en zilver. Ook heeft het model Touch Id. Met behulp van Touch Id wordt de Iphone extra beveiligd middels een vingerafdruk. Maar grafisch gezien is Iphone ook veel beter dan haar voorgangers. De Iphone 5s beschikt namelijk over een 64-bits chip. Dit maakt hem wel tot 56 keer krachtiger dan de oudere Iphone modellen.

Dus ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehandse mobiele telefoon, en wordt het een goedkope maar kwalitatief hoogstaande Iphone? Kijk dan snel op het internet om je iphone 5s snel te bestellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in