iPhone 6 verkopen

Nu we alweer bij de iPhone 8 en de iPhone X zijn aanbeland, kiezen veel mensen er voor om over te stappen op deze nieuwe modellen. Logisch natuurlijk, aangezien deze toestellen de crème de la crème zijn op het gebied van smartphones. Veelal wordt het oudere model weggegooid, of opgeborgen in een bureaula. Maar dit is doodzonde! Je oude iPhone 6 verkopen kan je nog een aardig bedrag opleveren, hoger dan je misschien zou verwachten. Aan de hand van deze website kun je bekijken hoeveel geld je nog kunt ontvangen wanneer je je iPhone 6 verkoopt. Wees hier wel snel bij, want oudere modellen nemen in waarde af wanneer er weer nieuwere modellen op de markt komen. Kijk dus snel verder hoe je nog geld kunt verdienen aan de verkoop van je iPhone 6.

ReBuy
Top vergoeding
Hoogste iPhone vergoeding
Gratis verzending
Betrouwbaar
8.5/10 beoordeling
Gegarandeerde uitbetaling binnen 24 uur!

Welke Apple producten worden ingekocht?

iPhone: iPhone 4iPhone 5iPhone 6iPhone 7iPhone 8 & iPhone X
Mac: MacbookMacbook AirMacbook ProiMac
iPad: iPadiPad AiriPad Pro

Welke factoren spelen een rol bij het verkopen van de iPhone 6?

Het wordt veelal onderschat wat je nog kunt verdienen aan je oude toestel. Veelal kopen aanbieders zelfs nog oudere modellen in, zoals de iPhone 4S. Nu is dus de ideale tijd om die oude iPhone 6 te verkopen voor een goede prijs. Maar welke factoren zijn van invloed op de uiteindelijke prijs?

iphone verkopenVia de link in de bovenstaande tabel kom je terecht op telefooninkopers.nl, waar je vervolgens in een handomdraai de waarde van je apparaat kunt bepalen. Op deze site kun je allerlei iPhone modellen verkopen, dus ook je iPhone 6. Daarvoor moet je eerst een aantal vragen over je oude telefoon beantwoorden. Denk hierbij aan de opslagruimte van het apparaat, in welke staat het toestel verkeert (goed als nieuw of met een paar krassen), of je nog het originele doosje in je bezit hebt en of je nog beschikt over de originele oplader. Bovenin kun je de impact van deze aspecten op de uiteindelijke prijs zien. Een oude telefoon die in goede staat verkeert en waarbij tevens de originele elementen aanwezig zijn, levert je dus meer op dan een ietwat verouderde iPhone. Desalniettemin kan het verkopen van je iPhone 6 je nog geld opleveren, dus schroom vooral niet om het toch te controleren.

iPhone 6 verkopen, hoe nu verder?

Nu dat je de waarde van je oude mobiel hebt bepaald, is het aan jou om te beslissen of je deze oude iPhone 6 ook daadwerkelijk gaat verkopen. Wanneer je hier voor kiest, is de algehele verkoop een fluitje van een cent. Lees nu verder hoe dit in zijn werk gaat.

Aan het einde van de korte vragenlijst over je oude mobieltje, kun je je persoonsgegevens invullen. Denk hierbij aan je naam, je email, je bankrekeningnummer en het serienummer van je apparaat. Immers moet je oude mobieltje ook daadwerkelijk aan jou gekoppeld kunnen worden, om verwarring te voorkomen. Zorg er vervolgens voor dat je iPhone geheel gereset is en dat al je gegevens van het apparaat verwijderd zijn. Wanneer dit gedaan is, kun je via een postkantoor bij jou in de buurt het geheel opsturen. Het is zeker een aanrader om een envelop met bubbelfolie te gebruiken hiervoor, zodat je er gerust op kan zijn dat je pakketje onderweg geen extra beschadigingen oploopt. Daarnaast adviseren wij om gebruik te maken van de diensten van PostNL. Je ontvangt hierbij namelijk een Track & Trace code, waarmee je je pakketje in de gaten kan houden. Wanneer het geheel in goede orde ontvangen is, wordt je oude iPhone 6 getest. Als alles in orde is, wordt het afgesproken bedrag binnen 14 dagen op je rekening gestort. Je oude iPhone 6 verkopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Maar wees er snel bij, immers nemen oudere modellen in waarde af wanneer Apple een nieuwe lijn introduceert. Dus twijfel niet, en verkoop je iPhone 6 vandaag!

Direct je iPhone 6 verkopen? Bekijk de door ons geselecteerde iPhone inkopers in het bovenstaande overzicht.