iPhone 6 verkopen

iPhone 6 verkopen? De beste prijs.

iPhone 6 verkopenMocht u een iPhone 6 in huis hebben maar ook beschikken over een toestel die u veel vaker gebruikt ? Verkoop in dat geval uw iPhone 6! De producten van Apple zijn altijd erg gewild en u kunt voor dit product nog een leuk extra centje vangen. Toen de iPhone 6 op de markt kwam was dit het eerste Apple toestel met 128GB geheugen. Ook beschikt dit toestel over een IOS8 besturingssysteem. Zonde om dit pareltje dus niet te verkopen. De voorlopers van deze mobiele telefoon zijn de iPhone 5s, iPhone 5 en iPhone 5 plus, maar ook de  iPhone 4s en iPhone 4 Wil jij je oude iPhone 6 of iPhone 6s verkopen? Lees dan snel verder. Wil je een andere iPhone verkopen, ga dan naar deze pagina.

Bekijk de waarde van je oude iPhone direct op telefooninkopers.nl

Telefooninkopers
Top vergoeding
Hoogste iPhone vergoeding
Gratis verzending
Betrouwbaar
8.5/10 beoordeling
Gegarandeerde uitbetaling binnen 24 uur!

Hoe schat ik de waarde van mijn iPhone 6 ?

Voordat u uw iPhone 6 verkoopt kunt u het beste de waarde berekenen. Om de waarde te berekenen speelt een aantal factoren mee. Het is vooral belangrijk of uw iPhone 6 nog werkt. Een andere belangrijke factor is hoe uw iPhone 6 eruitziet. Om het pakket compleet te maken zou het mooi zijn als u de accessoires nog heeft. Met accessoires wordt bedoeld dat de originele oplader en de verpakking aanwezig zijn. Wat voor zich spreekt is dat een iPhone 6 met een ruimer geheugen meer opbrengt dat een iPhone 6 met een stuk minder geheugen.
Bekijk de waarde van je oude iPhone direct op telefooninkopers.nl

Hier krijgt u het meeste geld voor uw iPhone 6

Op internet bieden een aantal websites hun diensten aan om in ruil voor uw oude toestel een bedrag te storten op uw rekening. Telefooninkopers is één van die websites. Telefooninkopers biedt u de hoogste prijsgarantie voor uw iPhone 6. Voor een werkende iPhone 6 met slechts 16GB geheugen kunt u al een bedrag van 365 euro krijgen. Dit bedrag loopt op als u beschikt over een iPhone 6 met een groter geheugen.
Bekijk de waarde van je oude iPhone direct op telefooninkopers.nl

iPhone 6 verkopen, iPhone 6 Plus verkopen, iPhone 6 16GB verkopen, iPhone 6 32GB verkopen, iPhone 6 64GB verkopen, iPhone 6 128GB verkopen, iPhone 6 Plus 16GB verkopen, iPhone 6 Plus 32GB verkopen, iPhone 6 Plus 64GB verkopen, iPhone 6 Plus 128GB verkopen

De reden dat je jouw iPhone beter online kunt verkopen

De hoofd reden om online te verkopen is dat je ten eerste veel meer geld krijgt als je jouw oude mobiel online verkoopt dan dat je hem verkoopt in een fysieke winkel. Dit komt omdat de fysieke winkel veel meer kosten met zich mee neemt dan een online winkel. Een tweede voordeel is dat je niet hoeft te wachten op het testen van het apparaat en dat je het meeste thuis vanaf je computer kunt regelen.

Waar moet je op letten bij het versturen van je iPhone 6?
Allereerst moet je de iPhone helemaal resetten en leeg maken. Zorg er ook voor dat vind mijn iPhone uitstaat. Vervolgens koppel je het serienummer aan je persoonlijke gegevens en vul je in hoe goed je oude mobiel er nog uit ziet. Je krijgt direct te zien hoeveel geld je voor je Apple krijgt.

Het versturen kan super gemakkelijk via het postkantoor bij jou in de buurt. Zorg er voor dat de mobiel goed is ingepakt met bijvoorbeeld bubbel folie of een bubbel envelop. Op deze manier kan het onderweg minder snel beschadigen. Door het pakketje via PostNL te versturen krijg je een code mee waarmee je het pakket kunt volgen onderweg. Dit wordt ook wel Track en Trace genoemd. Als het pakket is aangekomen wordt de telefoon nog even getest en bekeken hoe de status van het apparaat daadwerkelijk is. Als alles klopt, wordt het afgesproken bedrag direct overgemaakt op je rekeningnummer. Super fijn en super snel dus!