iPhone 7 verkopen

iPhone 7 verkopen? De beste prijzen.

iPhone 7 verkopenBen je in het bezit van een iPhone 7 die je niet meer gebruikt? Dan zou eens moeten overwegen om je iPhone 7 te verkopen. Een iPhone 7 is op het moment van schrijven nog veel geld waard. Het zou zonde zijn om je ongebruikte iPhone te laten verstoffen terwijl deze nog een leuke vergoeding kan opleveren. Wil jij je oude iPhone 7 verkopen? Lees dan snel verder hoe het verkopen in zijn werk gaat. Of check direct de vergoeding die jij voor je oude iPhone kan krijgen door op één van de links te klikken. Wil je een andere iPhone verkopen? Bekijk dan deze pagina.
Bekijk de waarde van je oude iPhone direct op telefooninkopers.nl

Telefooninkopers
Top vergoeding
Hoogste iPhone vergoeding
Gratis verzending
Betrouwbaar
8.5/10 beoordeling
Gegarandeerde uitbetaling binnen 24 uur!

Hoe werkt het verkopen van een oude iPhone?

Het verkopen van een oude iPhone is heel eenvoudig. Bekijk de vergoeding die je voor je iPhone 7 krijgt via één van de links. Als tip zou ik willen meegeven om op alle sites de vergoedingen te checken. Zo ben je zeker van de allerhoogste vergoeding.

Wanneer je weet aan welke inkoper jij jouw oude iPhone 7 wilt verkopen volg je simpelweg de aangegeven stappen. Dit begint bij een ”intake”, hierin geef jij aan hoe jouw iPhone ervoor staat. Vervolgens krijg je de gegevens die benodigd zijn om de iPhone te versturen.

Toch een beetje wantrouwend? Bekijk dan de reviews van andere iPhone verkopers op de website van de inkoper. Inkopers zijn over het algemeen heel transparant in het delen van reviews en ervaringen. Zo weten nieuwe klanten precies waar zij aan toe zijn.
Bekijk de waarde van je oude iPhone direct op telefooninkopers.nl

Wat is een oude iPhone 7 waard?

Je wil je oude iPhone 7 verkopen maar vraagt je af wat deze waard is? De waarde van een iPhone 7 is afhankelijk van een aantal factoren. Het belangrijkst is de staat waarin de iPhone verkeerd. Ziet de iPhone er gloednieuw uit, dan krijg je uiteraard de hoogst mogelijke vergoeding. Zitten er diepe krassen in het scherm? Dan krijg je logischerwijs een lagere vergoeding. Ook de aanwezigheid van originele accessoires en doosje zijn belangrijke factoren.
Bekijk de waarde van je oude iPhone direct op telefooninkopers.nl

Het grote voordeel van online verkoop van je iPhone 7?

Vaak zijn mensen best huiverig met het online verkopen van je apparatuur. Dat is begrijpelijk omdat je deels de controle uit handen geeft. Toch kun je er voor zorgen dat alles voorspoedig verloopt. Door eerst je iPhone 7 leeg te maken en vind mijn iPhone uit te zetten, maak je het toestel klaar om te versturen. Koppel via de website van een van de inkopers het serienummer van je mobiel aan je persoonlijke gegevens zoals je naam, rekeningnummer en email adres. Je krijg bij het invullen van de geven en het uiterlijk van je mobiel direct te zien hoeveel geld je oude mobiel oplevert. Als je akkoord gaat met dit bedrag kun je vervolgens je mobiel inpakken. Doe dit goed en gebruik veel beschermend materiaal zoals bubbel folie.

Het versturen van je mobiel is super eenvoudig. Ga naar een postkantoor en verstuur je goed ingepakte pakket via PostNL aangetekend. Hierdoor krijg je een track en trace code waarmee je je pakket altijd kunt volgen. Jij weet dus precies waar het pakket zich bevindt. Vervolgens krijg je een bewijs mee dat je het pakket verstuurd hebt.

Wanneer het pakket met jou apple mobiel aankomt bij het bedrijf dat de telefoon inkoopt, wordt de iPhone 7 getest en gekeurd. Als alles klopt krijg je een email met een bevestiging dat het apparaat goed werkt. Vervolgens krijg je het afgesproken bedrag op het door jou ingevulde bankrekeningnummer gestort. Het meest grote voordeel van online verkopen is dat je niet bij het testen hoeft te wachten, want dat kan nogal lang duren. Daarnaast wordt er online veel meer geld geboden op je oude telefoon dan in een fysieke winkel, simpelweg omdat de online winkels veel minder kosten hebben dan fysieke winkels. Ook krijg je gewoon echt geld in plaats van kortingsbonnen voor de specifieke winkel waar je de iPhone verkoopt.