iPhone 7 verkopen

Weinig mensen staan er bij stil hoeveel de verkoop van je oude iPhone 7 je nog kan opleveren. Immers wordt een oude telefoon vaak behouden als reservetelefoon, of simpelweg vergeten. Dat is erg jammer, want het verkopen van je iPhone 7 levert je meer op dan je misschien zou verwachten. Zo levert een zo goed als nieuwe iPhone 7 met een opslagruimte van 256 GB, met doosje en oplader inbegrepen, je gewoon nog €475 op! En dat aardige zakcentje kun je weer voor andere leuke dingen gebruiken. Via deze website kun je eenvoudig je iPhone 7 verkopen. Je laat de prijs bepalen door een telefooninkoper, en wanneer je hiermee akkoord gaat is het verkopen van je iPhone 7 een fluitje van een cent. Binnen twee weken krijg je vervolgens een aardig bedrag op je rekening gestort. Lees snel verder hoe het verkopen van je iPhone 7 jou een financiële meevaller kan opleveren.

ReBuy
Top vergoeding
Hoogste iPhone vergoeding
Gratis verzending
Betrouwbaar
8.5/10 beoordeling
Gegarandeerde uitbetaling binnen 24 uur!

Je iPhone 7 verkopen: hoe gaat het in zijn werk?

iphone 7 verkopenJe bent er uit: je gaat je oude iPhone 7 verkopen. En dat is een slim idee, want nu is het ideale moment om je iPhone 7 te verkopen. Immers is het zo dat hoe meer nieuwere modellen van de iPhone op de markt verschijnen, des te verouderder de voorgaande modellen zullen zijn en hoe minder hoog de waarde van je oude iPhone zal zijn. Wees er dus snel bij als je je iPhone 7 wilt verkopen! Maar wat bepaalt het uiteindelijke bedrag dat je zult ontvangen?

De link in de bovenstaande tabel begeleid je naar de website van telefooninkopers.nl, waar je kunt bekijken hoeveel het verkopen van je iPhone 7 je nog kan opleveren. Je klikt op het type iPhone dat je wilt verkopen, waarna je een aantal vragen moet beantwoorden. Gevraagd wordt hoeveel GB opslagruimte het toestel heeft, hoe je iPhone er aan toe is en of je nog in het bezig bent van het originele doosje en de originele oplader (kabel + adapter). Bovenaan de pagina kun je zien hoe deze factoren van invloed zijn op de uiteindelijke prijs. Zelfs een zwaar gebruikte iPhone 7 met maar 32 GB opslagruimte en zonder originele componenten kan je nog steeds €145 opleveren. Extra motivatie om die oude iPhone 7 te verkopen!

Welke Apple producten worden ingekocht?

iPhone: iPhone 4iPhone 5iPhone 6iPhone 7iPhone 8 & iPhone X
Mac: MacbookMacbook AirMacbook ProiMac
iPad: iPadiPad AiriPad Pro

De prijs is bepaald: tijd om die oude iPhone 7 te verkopen

Je hebt de vragen over je telefoon beantwoord en als resultaat krijg je een goede prijs aangeboden voor je oude toestel. Het vervolgproces dat hier op volgt is erg simpel. Nadat je verklaard hebt dat je toestel ook daadwerkelijk voldoet aan de voorgestelde voorwaarden, vraagt telefooninkopers.nl je om een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. Denk hierbij aan je naam, je emailadres, je bankrekeningnummer (om het bedrag op te storten) en het serienummer van je telefoon (zodat men zeker weet dat jouw telefoon ook daadwerkelijk de jouwe is). Wanneer je deze gegevens hebt ingevuld, kun je overgaan naar de volgende stap van het proces.

Je gegevens zijn doorgegeven, nu alleen je oude toestel nog. Zorg er eerst voor dat je iPhone 7 helemaal leeg is. Het verzenden van je iPhone is gemakkelijk te doen vanuit een postkantoor bij jou in de buurt. Verstuur het geheel goed verpakt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over eventueel opgelopen schade door klunzige leveranciers. Het is tevens aan te raden om een Track & Trace code aan te vragen voor je pakketje, zodat je altijd in de gaten kan houden waar het geheel zich bevindt. Mocht er iets fout gaan, heb je in ieder geval het bewijs van afgifte.

Verkoop je oude iPhone 7 via ons

Je hebt kunnen lezen hoe eenvoudig het is om je oude iPhone 7 te verkopen. Bepaal de waarde online, vul je gegevens in, verstuur het geheel en voilà… binnen 14 dagen heb jij een aardig zakcentje op je rekening staan. Twijfel dus niet, en bekijk nu hoeveel het verkopen van je iPhone 7 jou nog kan opleveren. Direct je oude iPhone 7 verkopen? In het bovenstaande overzicht hebben wij een aantal betrouwbare iPhone 7 inkopers geselecteerd.