iPhone 8 verkopen

iPhone 8 verkopen en op zoek naar de beste prijs?

Heb je de nieuwe iPhone 8 gekocht, maar wil je de iPhone 8 verkopen? Omdat dit model nog relatief nieuw is, krijg je nog best een hoog bedrag terug wanneer je dit exemplaar verkoopt. Dit hangt wel af van de staat van de mobiel en of het gaat om de iPhone 8 of de iPhone 8 plus. Daarnaast is het ook van belang hoeveel opslag ruimte het apparaat heeft. Het verkopen gaat super gemakkelijk. Lees verder op welke manier je veilig en snel je oude iPhone 8 kunt verkopen en snel geld op je rekening terugziet. Je kunt gebruik maken van de de tools van onderstaande websites om direct te zien hoeveel jouw oude mobiel nog waard is.

Telefooninkopers
Top vergoeding
Hoogste iPhone vergoeding
Gratis verzending
Betrouwbaar
8.5/10 beoordeling
Gegarandeerde uitbetaling binnen 24 uur!

iphone 8 verkopen

Welke iPhone 8 modellen zijn er?

Apple iPhone 8
De iPhone 8 heeft een 4,7-inch beeldscherm en is verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud en spacegrijs. Qua opslagruimte kun je kiezen tussen 64 GB en 256 GB. De inhoud van de verpakking bestaat uit EarPods met lighoning-connector, de iPhone 8, een Lightning-naar-USB-kabel, een USB-lichtnetadapter en een lichting-naar-mini-jack-adapter. Let bij het verkopen van de iPhone op welke onderdelen je mee verkoopt.
Apple iPhone 8 Plus
De iPhone 8 Plus heeft een iets groter scherm dan de normale variant. Met een 5,5-inch beeldscherm is hij een stukje groter! Ook dit exemplaar is verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud en spacegrijs. Voor de opslagruimte heb je ook bij de iPhone 8 plus twee opties, namelijk 64 GB en 256 GB. Ook bij deze iPhone zitten in de verpakking de EarPods met lighoning-connector, de iPhone 8, een Lightning-naar-USB-kabel, een USB-lichtnetadapter en een lichting-naar-mini-jack-adapter. Let bij het verkopen van de iPhone op welke onderdelen je mee verkoopt. Het kan zijn dat je meer geld krijgt als je de iPhone inclusief doosje en accessoires verkoopt.

Hoe werkt het verkopen van je oude iPhone 8?

Het verkopen van je oude iPhone 8 of iPhone 8 plus is super gemakkelijk. De eerste stap is om de calculator in te vullen om te zien hoeveel geld jij nog terugkrijgt voor jouw oude iPhone. Als je dat een mooie prijs vindt, kun je jouw mobiel koppelen aan je persoonlijke gegevens. Door je gegevens in te vullen en het serienummer van de iPhone in te vullen, weten de inkopers dat het om jouw telefoon gaat.

Als je de iPhone 8 verkopen wil, dien je de telefoon eerst helemaal leeg te maken en terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Vervolgens kijk je even of ook vind mijn iPhone is uitgeschakeld. Als dat het geval is, dien je de iPhone stevig in te pakken en het liefst met veel bubbel folie zodat hij tegen een stootje kan en onderweg niet beschadigd. Vervolgens ga je naar het postkantoor en laat je hem verzenden via PostNL. Je krijgt een track en track code mee en ziet op ieder moment waar je pakketje is. In de meeste gevallen worden deze kosten vergoed door de inkoper.

De laatste stap is dat de telefoon wordt gecontroleerd en als alles werkt en klopt met hoe jij hebt aangegeven dat de mobiel er nog uitziet, dan krijg je binnen enkele dagen het geld op je rekening gestort.

Wat zijn de voordelen van online verkopen van je oude iPhone?

Er zijn eigenlijk twee grote voordelen bij het online verkopen van je oude mobiel. Ten eerste krijg je veel meer geld voor je oude telefoon dan in een fysieke winkel, omdat de online inkopers veel minder kosten hebben. Daarnaast hoef je niet te wachten op het controleren van de status van je iPhone. Je krijgt gewoon een mailtje als ze klaar zijn! Dus waar wacht je op? Ga je jouw iPhone 8 verkopen?

Welke iPhone modellen kun je nog meer verkopen?

Eigenlijk kun je alle iPhone en apple producten verkopen. De producten van Apple behouden hun waarde redelijk goed en kunnen zeker nog een tijdje mee. iPhone modellen die momenteel nog ingekocht worden zijn de iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7 en iPhone X. Ook alle plus varianten van deze devices kun je goed verkopen bij bedrijven die telefoons inkopen. Ook andere apple producten kun je goed verkopen. Denk hierbij aan iPads, MacBooks en iMacs.