iPhone SE verkopen of inleveren

Als jij al een tijdje rondloopt met een iPhone SE dan kan jij hier op een gegeven moment op uitgekeken raken. Je wil een nieuwere telefoon met nieuwe snufjes en wil jouw iPhone SE niet meer gebruiken. Op dat moment kan je ervoor kiezen om je telefoon in een kast te laten versloffen, maar het is ook mogelijk om nog iets aan jouw oude telefoon te verdienen. Dat jij erop uitgekeken bent, betekent niet dat je een ander er niet blij mee kan maken. Voor veel mensen is jouw oude telefoon nog veel waard, waardoor het mogelijk is om nog wat geld aan jouw oude telefoon te verdienen. Zo kan jouw oude iPhone SE toch nog wat opleveren en hoeft hij niet ongebruikt te blijven liggen.

ReBuy
Top vergoeding
Hoogste iPhone vergoeding
Gratis verzending
Betrouwbaar
8.5/10 beoordeling
Gegarandeerde uitbetaling binnen 24 uur!

Snel van jouw iPhone SE inleveren

iPhone SE verkopenBij oudeiphoneverkopen.nl kan jij heel makkelijk en snel jouw oude iPhone SE verkopen. iPhones zijn zeer gewild en daardoor ben jij snel van jouw iPhone af. De iPhone SE is in vergelijking met veel andere smartphones een klein toestel met een scherm van 4.7 inch. Veel mensen vinden het fijn dat het apparaat makkelijk in hun zak kan. Verder is de iPhone SE voorzien van een A13 Bionic chip, die het toestel erg snel maakt. Zo hoef jij niet lang te wachten met het spelen van een spelletje of het bekijken van een serie. Ook kan jij eenvoudig deze telefoon ontgrendelen met Touch ID en heeft dit apparaat een glazen behuizing waardoor je deze telefoon draadloos kan opladen. Daarnaast maakt dit toestel ook nog eens hele scherpe foto’s dankzij de 12 megapixel camera. Allemaal specificaties, die ervoor zorgen dat de iPhone SE erg populair is en daardoor snel verkocht kan worden.

Check de waarde

Op oudeiphoneverkopen.nl kan jij heel makkelijk en snel jouw iPhone SE verkopen, maar je wil ook graag snel kunnen zien wat jouw telefoon waard is voordat je hem verkoopt. Op de website kan jij via een tabel bekijken wat jouw telefoon precies waard is. Dit doe je door aan te geven dat jij een iPhone SE wil verkopen en vervolgens de kleur en opslagcapaciteit van de telefoon te selecteren. Vervolgens geef jij aan of alles werkt en geef jij ook specifiek aan of de batterij de minimale capaciteit van 80 procent heeft. Daarna vink jij aan hoe het display en de zijkanten en de achterkant van het toestel eruit ziet. Je kan onder meer kiezen tussen zeer goed of beschadigd. Ook laat je weten of je telefoon een werkende USB kabel en adapter heeft. Al deze factoren hebben invloed op de waarde van jouw telefoon. Door alles eerlijk in te vullen, weet jij uiteindelijk wat de specifieke waarde van jouw iPhone SE is.

Welke Apple producten worden ingekocht?

iPhone: iPhone 4iPhone 5iPhone 6iPhone 7iPhone 8iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs, iPhone 11, iPhone SE
Mac: MacbookMacbook AirMacbook ProiMac
iPad: iPadiPad AiriPad Pro

Verstuur per post

iPhone SE inleverenNadat je de waarde hebt gecheckt, kan je beginnen met het verkopen van jouw iPhone SE. Dit doe je door jouw persoonlijke gegevens in te vullen en het serienummer van jouw telefoon aan te geven. Zo weet de koper welke telefoon van jou is. Daarna is het tijd om het pakketje te versturen via de post. Wis voorafgaand alle gegevens van jouw telefoon en pak de iPhone SE goed in om beschadigingen tijdens het vervoer te voorkomen. Vervolgens is het wachten tot het geld op jouw rekening staat. Het pakketje wordt gecontroleerd en getest en binnen 14 dagen heb jij jouw geld binnen.

iPhone SE verkopen vanaf de bank

Het verkopen van jouw oude iPhone SE is via oudeiphoneverkopen.nl dus hartstikke makkelijk. Je kan gewoon vanaf de bank op de laptop of jouw telefoon controleren wat de waarde is en alle gegevens alvast invullen. Daarna hoef jij alleen nog maar het pakketje op te sturen en wachten op je geld. Zo makkelijk is het dus om te verdienen aan je oude telefoon. Zo verdien je geld en ligt de oude iPhone SE niet ongebruikt in een hoekje in de kast.