iPhone X verkopen

Om het tienjarige bestaan van de iPhone modellen te vieren, werd de iPhone X (ook wel bekend als de iPhone 10) ontwikkeld. Dankzij technische snufjes zoals het OLED scherm, draadloos opladen en Face ID, beschouwt Apple dit toestel als de telefoon van de toekomst. Het is dan ook geen wonder dat de iPhone X de duurste iPhone tot nu toe is. Nu kan het zo zijn dat je in het bezit bent van een iPhone X, maar deze toch wilt verkopen. Het zal je niet verbazen dat het doorverkopen van de duurste iPhone aller tijden je nog een aardig zakcentje kan opleveren. Via deze site is het verkopen van je iPhone X een fluitje van een cent. Na een aantal vragen over de staat van het apparaat geef je je persoonlijke gegevens door, je verzendt het pakketje via de post en binnen twee weken heb je een leuke vergoeding op je rekening staan. Lees snel verder hoe je gemakkelijk en snel je iPhone X kunt verkopen. Direct je iPhone X verkopen? Bekijk dan de onderstaande iPhone inkopers. Deze inkopers zijn betrouwbaar, betalen snel uit en krijgen positieve reviews van hun klanten.

Telefooninkopers
Top vergoeding
Hoogste iPhone vergoeding
Gratis verzending
Betrouwbaar
8.5/10 beoordeling
Gegarandeerde uitbetaling binnen 24 uur!

Wat ontvang je voor het verkopen van je iPhone X?

iphone x verkopenIn de tabel ‘telefooninkopers’ kun je klikken op de knop ‘Bekijk je waarde’. Selecteer vervolgens op de site van de telefooninkoper het model dat je wilt verkopen (in dit geval de iPhone X). Hierna volgen enkele vragen over het toestel. Er wordt gevraagd naar de opslagcapaciteit (64 GB of 256 GB), de kleur (zilver of spacegrijs), in hoeverre er sprake is van slijtage en ten slotte in welke mate je nog de beschikking hebt over de diverse aangeleverde accessoires (denk hierbij aan: het originele doosje, EarPods met lightning-connector, USB-kabel en adapters). Op basis van deze informatie wordt de prijs weergegeven die de inkoper bereid is om jou te betalen voor je iPhone X. Het verkopen van een gloednieuwe iPhone X met alles erop en eraan levert je al snel een bedrag van rond de €780 op. En dat is mooi meegenomen!

Welke Apple producten worden ingekocht?

iPhone: iPhone 4iPhone 5iPhone 6iPhone 7iPhone 8 & iPhone X
Mac: MacbookMacbook AirMacbook ProiMac
iPad: iPadiPad AiriPad Pro

De prijs ziet er goed uit… hoe ga ik nu daadwerkelijk mijn iPhone X verkopen?

Nu dat je gezien hebt dat je oude toestel nog een flinke vergoeding kan opleveren, is het tijd om ook echt afscheid te nemen van het apparaat. Ten eerste geef je een aantal persoonlijke gegevens door (naam, email, bankrekeningnummer en het serienummer van je iPhone X). Vervolgens wis je alle date van je mobiel, zodat er geen residu is van je persoonlijke gegevens. Vergeet tevens niet de ‘Vind mijn iPhone’ functie uit te schakelen. Wanneer dit voltooid is, en de fabrieksinstellingen hersteld zijn, kan het geheel met de post verstuurd worden naar de inkoper. Tip: zorg ervoor dat het pakketje goed verpakt is met bijvoorbeeld bubbelfolie, zodat er geen onverhoopte krassen of deuken kunnen ontstaan op je iPhone X. Het zou zonde zijn als door zoiets dergelijks jouw vergoeding lager zou uitvallen. Let hier dus goed op. Wanneer het pakketje in goed orde ontvangen is, wordt getest of het apparaat ook echt in de staat verkeert zoals aangegeven staat. Als dit allemaal klopt, ontvang jij binnen twee weken een leuk bedrag op jouw rekening. Verkoop je oude iPhone X direct via het bovenstaande overzicht.

Je iPhone X online verkopen levert alleen maar voordeel op

Zoals je hebt kunnen lezen, is het verkopen van je iPhone X via onze site een fluitje van een cent. Het proces is simpel en snel, en dat alles zonder dat je een trip naar de Apple Store hoeft te maken. Behalve dat je het zo vanuit huis kunt doen, levert het je tevens in de meeste gevallen meer geld op dan wanneer je het apparaat in een offline winkel zou verkopen. Alleen maar voordeel dus, wanneer je je iPhone X via deze site verkoopt.

Direct je iPhone X verkopen? Dat doe je via de door ons geselecteerde inkopers. Deze hebben wij verzameld in het bovenstaande overzicht.