iPhone X verkopen

iPhone X verkopen of iPhone 10 verkopen voor een hoge prijs!

De iPhone X verkopen of de iPhone 10 verkopen voor een mooie prijs? Dat kan! De iPhone X, ook wel iPhone 10 genoemd is nog maar net nieuw, en om deze reden kun je nog best veel geld terug krijgen voor het verkopen van dit exemplaar. Waar je op moet letten bij het verkopen van je iPhone X is de staat van de mobiel, ziet hij er nog goed uit, of zijn er al wat beschadigingen zoals krasjes op het scherm of deukjes in de behuizing, maar ook de opslagruimte is belangrijk. Met deze gegevens kun je alvast een indicatie krijgen van de prijs die je terugkrijgt voor het verkopen van je iPhone 10.

Telefooninkopers
Top vergoeding
Hoogste iPhone vergoeding
Gratis verzending
Betrouwbaar
8.5/10 beoordeling
Gegarandeerde uitbetaling binnen 24 uur!

Mogelijkheden voor de iPhone X

De iPhone X heeft geen plus variant. Je hebt twee opties voor de kleuren. De ene kleur is Zilver en de andere Spacegrijs. Voor de opslagcapaciteit kun je kiezen tussen 64 GB en 256 GB. De inhoud van de verpakking bestaat uit EarPods met lighoning-connector, de iPhone 10, een Lightning-naar-USB-kabel, een USB-lichtnetadapter en een lichting-naar-mini-jack-adapter.

Hoe gaat het iPhone X verkopen in zijn werk?

Eigenlijk gaat het online verkopen van je oude iPhone X of iPhone 10 best wel heel gemakkelijk. In drie simpele stappen kun je de telefoon verkopen en heb je binnen enkele dagen het geld op je bankrekening staan.

Stap 1 – Prijs bekijken en gegevens invullen.
De eerste stap is het invullen van de prijs tool van de desbetreffende inkoper. Vul in hoe je mobiel er uitziet en welke accessoires je er nog bij hebt, zoals het doosje, de oplader en meer. Je krijgt direct te zien hoeveel geld je terug krijgt voor jouw iPhone X. Als je akkoord gaat met deze prijs, kun je jouw persoonlijke gegevens invullen en door het serienummer van de telefoon in te vullen koppel je de iPhone X aan jouw gegevens. De inkoper ziet dus dat de mobiel die binnenkomt van jou is.

Stap 2 – Telefoon leegmaken en opsturen
Als alles goed is ingevuld is het tijd om je telefoon leeg te maken en terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Zet ook vind mijn iPhone uit. Vervolgens pak je de iPhone goed stevig in. Het liefst in een doos en de telefoon ingewikkeld in bubbel folie. Zo voorkom je beschadigingen onderweg. Als je de telefoon goed hebt ingepakt, ga je naar het postkantoor en verstuur je de mobiel met PostNl. Je krijgt een track en trace code waardoor je precies weet waar jouw mobiel zich bevindt.

Stap 3 – Testen en geld ontvangen
Na het versturen van het pakketje, komt deze aan bij het bedrijf dat jouw telefoon inkoopt. Hier wordt de iPhone 10 getest en er wordt gekeken of de telefoon er uitziet zoals je hebt omschreven. Als dit allemaal klopt krijg je het geld binnen enkele dagen op je bankrekening gestort. Als het niet klopt, dan krijg je een tegenbod.

De grote voordelen van online verkopen

Er zijn een paar voordelen voor het online verkopen van je oude iPhone. Je hoeft bijvoorbeeld niet te wachten bij het controleren van de mobiel. Dit kan namelijk even duren. Als je de mobiel online verkoopt, krijg je gewoon een email als het klaar is. Daarnaast krijg je in de meeste gevallen veel meer geld terug voor jouw oude iPhone dan als je de mobiel online verkoopt. De fysieke winkels hebben veel meer kosten, dus bieden ze minder op oude telefoons.

Welke iPhone modellen kun je nog meer verkopen?

Eigenlijk kun je alle iPhone en apple producten verkopen. De producten van Apple behouden hun waarde redelijk goed en kunnen zeker nog een tijdje mee. iPhone modellen die momenteel nog ingekocht worden zijn de iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7 en iPhone 8. Ook alle plus varianten van deze devices kun je goed verkopen bij bedrijven die telefoons inkopen. Ook andere apple producten kun je goed verkopen. Denk hierbij aan iPads, MacBooks en iMacs.