iPhone Xr verkopen of inleveren

Ben je van plan om een nieuwe iPhone te gaan kopen en weet je niet wat je met je oude iPhone moet doen? Dan is het aan te raden om je oude iPhone te verkopen. Producten van Apple, zoals de iPhone, zijn namelijk erg gewild en worden overal verkocht en gekocht. Je oude iPhone is dan voor jou niks meer waard, maar voor een ander is het misschien wel precies wat ze zoeken. Tweedehands iPhone toestellen worden namelijk compleet schoongemaakt en leeggemaakt en weer verkocht, maar dan voor een lagere prijs. Je oude iPhone kan jou ook nog veel opleveren en dat kun je weer bij je nieuwe telefoon inleggen.

ReBuy
Héél betrouwbaar
Hoogste iPhone vergoeding
Gratis verzending
Betrouwbaar
8.5/10 beoordeling
Zeer snelle uitbetaling binnen 24 uur!
Verkopen.nl
Hoogste vergoedingen
Hoogste vergoedingen
Gratis verzending
Heel betrouwbaar
9.7/10 beoordeling
Zeer snelle uitbetaling binnen 24 uur!
Geldvoortelefoons.nl
Hoge vergoeding
Ook inkoop kapotte iPhones
Zeer snel
Betrouwbaar
100% tevredenheid
Zeer snelle uitbetaling binnen 24 uur!

Benieuwd naar hoe je iPhone verkopen in zijn werk gaat en hoe je hier geld mee kunt verdienen? Dan helpen wij je graag. Op onze website kun je alle informatie vinden over het verkopen van je iPhone aan de beste verkopers, hoe je dit moet doen en hoe je je iPhone klaar voor verkoop maakt. Het is namelijk wel belangrijk dat je iPhone geen gegevens meer bevat van jou.  Wil je dus graag van je oude iPhone af en hier toch nog een beetje geld mee verdienen? Lees dan snel verder.

Een oude telefoon die je nooit meer gebruikt kan je laten liggen, maar als je hier vervolgens niet meer naar omkijkt dan is dat zonde. Je kan namelijk heel eenvoudig je oude telefoon verkopen. Veel mensen onderschatten hoeveel hun oude telefoon nog waard is. Vooral iPhones zijn erg populair, dus als je nog een oude iPhone Xr hebt liggen dan kan het zeker uit om deze te verkopen en zo wat geld te verdienen. Zo kan je het geld meteen bijleggen als je een nieuwe telefoon gaat kopen of uitgeven aan mooie gadgets voor je telefoon. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om het geld voor hele andere zaken te gebruiken of op de bank te zetten.

iPhone Xr inleveren

Als je je oude iPhone niet meer hoeft te hebben, dan kun je deze dus gaan inleveren. Niet alle iPhone telefoons worden meer geaccepteerd. Vanaf de iPhone vier worden vrijwel alle modellen nog aangenomen om weer doorverkocht te worden. Wil je dus je iPhone gaan inleveren, check dan eerst even goed welk model je hebt en of de inkoper deze ook aannemen. In dit artikel gaan we het voornamelijk hebben over de iPhone XR. Dit is een van de nieuwe modellen uit 2018. Dit model wordt vaak aangenomen, omdat ze ook weer goed verkocht kunnen worden.

iPhone Xr verkoopklaar maken

Voordat je je iPhone XR of andere iPhone gaat inleveren is het belangrijk dat je je oude telefoon helemaal verkoopklaar maakt. Hiervoor moet je een paar stappen volgen, zodat je telefoon ook echt leeg is en verkocht kan worden aan iemand anders. Volg deze stappen om je iPhone verkoopklaar te maken:

  • Sla een reservekopie van je oude iPhone op in de iCloud. Vooral ook belangrijk als je een andere iPhone hebt gekocht en hier alles op wilt overzetten van je oude telefoon. Een reservekopie maken kun je makkelijk doen via de instellingen.
  • Als je gebruik maakt van een Apple Watch, ontkoppel deze dan van je telefoon. Dit kun je makkelijk doen via de app voor de Apple Watch op je telefoon.
  • Vergeet ook niet de Zoek mijn iPhone functie uit te schakelen. Anders blijft je telefoon straks je oude telefoon zoeken. Dit kun je makkelijk doen via de instellingen.
  • Wis hierna alle gegevens van je telefoon. Dit doe je door de telefoon naar oude fabrieksinstellingen te zetten.
  • Als laatste stap verwijder je dan de simkaart. Dit is logisch, maar toch vergeten veel mensen dit. Dit is een belangrijk stap, want je simkaart heb je later in de andere telefoon ook weer nodig.

Zo verkoop je je iPhone aan de beste verkopers

Op onze website kun je terecht voor de beste verkopers van je oude iPhone. Hier kun je namelijk zelf ook een aardig centje mee verdienen. Aangezien je toch niks meer doet met je oude iPhone is dat alleen maar gunstig. Maar hoe gaat dat verkopen dan in zijn werk? Via onze website gaat dat vrij simpel:

  • Ten eerste geef je een paar gegevens door. Dan krijg je een bepaalde prijs aangeboden. Als je hiermee akkoord gaat, vul je deze gegevens nogmaals in. Hierbij draait het om het serienummer van je apparaat, de soort iPhone, hoeveel opslagruimte erop zit, hoe het oude toestel eruit ziet en of je het doosje en de lader nog hebt.
  • Ten tweede stuur je dan je iPhone met de post op. Maak eerst de iPhone verkoopklaar zoals hierboven aangegeven. Pak het daarna goed in met bubbelfolie zodat het apparaat niet kapot kan gaan. Een aanrader van ons is om het pakketje via PostNL te versturen. Dan krijg je meteen een Track en Trace mee en wordt het veilig verstuurd.
  • Als je pakketje dan ontvangen is wordt de telefoon gecontroleerd en getest. Als alles in orde is krijg je al snel een bepaald bedrag op je rekening. Dan heb je toch mooi verdiend aan je oude iPhone XR of ander model.

Zo wordt de prijs van je iPhone betaalt

Je bent vast benieuwd naar hoe de prijs van je iPhone wordt bepaald. Hiervoor wordt gekeken naar hoe oud het model is, hoe de telefoon eruit ziet en hoeveel opslagruimte erop zit. Opslagruimte is zeer belangrijk voor het bedrag dat je krijgt. Er zijn iPhone telefoons met 64 GB ruimte, maar ook met 128 GB, 256 GB en 512 GB. Hoe meer opslagruimte en hoe netter de telefoon eruit ziet, hoe meer je ervoor zult krijgen.

De iPhone Xr

iPhone Xr verkopenOude iPhones zijn erg populair onder telefoon inkopers, omdat iPhones veel gekocht worden. Daarnaast kunnen iPhones snel en eenvoudig opgelapt worden, waardoor ze weer zo goed als nieuw zijn. De iPhone Xr heeft een randloos scherm, waardoor het de telefoon een moderne look geeft. Daarnaast kan je de telefoon ontgrendelen met Face ID door er alleen maar naar te kijken. Verder heeft deze telefoon een glazen behuizing, waardoor je de iPhone Xr draadloos op kan laden en is het apparaat voorzien van optische beeldstabilisatie die ervoor zorgt dat je altijd scherpe foto’s maakt. Dankzij het LCD scherm van 6.1 inch is het ook nog eens heel fijn kijken naar films en series. Door deze specificaties is de iPhone Xr een zeer populaire telefoon waar je nog veel geld aan kan verdienen met het verkopen ervan.

Altijd de hoogste waarde

Bij oudeiphoneverkopen.nl zie je meteen in een handig overzicht wat jouw iPhone Xr waard is. Door enkele gegevens in te vullen, zie je de waarde ervan en wie jouw telefoon wil kopen. Zo weet je dat er altijd een aanbieder is voor jouw telefoon. Door de telefoon via deze site te verkopen ben je altijd gegarandeerd van de hoogste vergoeding voor jouw iPhone Xr. Verder is het ook nog eens een hele betrouwbare en veilige website en weet je zeker dat jij jouw geld uitbetaald krijgt. Genoeg redenen om snel jouw iPhone via deze site te verkopen dus.

Welke Apple producten worden ingekocht?

iPhone: iPhone 4iPhone 5iPhone 6iPhone 7iPhone 8iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs, iPhone 11, iPhone SE
Mac: MacbookMacbook AirMacbook ProiMac
iPad: iPadiPad AiriPad Pro

De waarde van de iPhone Xr

iPhone Xr inleverenDe iPhone X is dankzij specificaties als een OLED-scherm, het draadloos opladen en het ontgrendelen via Face ID de duurste iPhone tot nu toe. Dat maakt ook dat je voor je oude iPhone Xr veel geld kan krijgen. Via de website kan je de specifieke waarde van jouw iPhone Xr bekijken door een aantal vragen te beantwoorden. Beantwoord vragen over de opslagcapaciteit, de kleur, de staat van je mobiel en de originele accessoires als het originele doosje, de originele oplader of de originele oordopjes. Als je een iPhone Xr in goede staat  inlevert dan kan het bedrag als snel oplopen tot enkele honderden euro’s. En dat is een stuk meer dan je zou verdienen als je de iPhone Xr laat liggen in je kast.

Snel en eenvoudig verkopen

Het verkopen van jouw iPhone Xr gaat daarnaast ook nog eens heel snel en eenvoudig via de website oudeiphonesverkopen.nl. Eerst vul je jouw gegevens in om de waarde te bepalen en vervolgens vul jij de gegevens van jouw telefoon aan en vul jij jouw eigen gegevens in. Daarna is het tijd om alle bestanden van jouw iPhone te wissen en het pakketje op te sturen via de post. Zorg voor een goede bescherming, zodat je beschadigingen voorkomt. Het apparaat wordt gecontroleerd en getest en na een goede evaluatie zal je het geld binnen 14 dagen op je rekening zien verschijnen. Vanaf dat moment kan je het geld uitgeven aan wat je maar wilt.