iPhone Xr verkopen of inleveren

Een oude telefoon die je nooit meer gebruikt kan je laten liggen, maar als je hier vervolgens niet meer naar omkijkt dan is dat zonde. Je kan namelijk heel eenvoudig je oude telefoon verkopen. Veel mensen onderschatten hoeveel hun oude telefoon nog waard is. Vooral iPhones zijn erg populair, dus als je nog een oude iPhone Xr hebt liggen dan kan het zeker uit om deze te verkopen en zo wat geld te verdienen. Zo kan je het geld meteen bijleggen als je een nieuwe telefoon gaat kopen of uitgeven aan mooie gadgets voor je telefoon. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om het geld voor hele andere zaken te gebruiken of op de bank te zetten.

ReBuy
Top vergoeding
Hoogste iPhone vergoeding
Gratis verzending
Betrouwbaar
8.5/10 beoordeling
Gegarandeerde uitbetaling binnen 24 uur!

De iPhone Xr

iPhone Xr verkopenOude iPhones zijn erg populair onder telefoon inkopers, omdat iPhones veel gekocht worden. Daarnaast kunnen iPhones snel en eenvoudig opgelapt worden, waardoor ze weer zo goed als nieuw zijn. De iPhone Xr heeft een randloos scherm, waardoor het de telefoon een moderne look geeft. Daarnaast kan je de telefoon ontgrendelen met Face ID door er alleen maar naar te kijken. Verder heeft deze telefoon een glazen behuizing, waardoor je de iPhone Xr draadloos op kan laden en is het apparaat voorzien van optische beeldstabilisatie die ervoor zorgt dat je altijd scherpe foto’s maakt. Dankzij het LCD scherm van 6.1 inch is het ook nog eens heel fijn kijken naar films en series. Door deze specificaties is de iPhone Xr een zeer populaire telefoon waar je nog veel geld aan kan verdienen met het verkopen ervan.

Altijd de hoogste waarde

Bij oudeiphoneverkopen.nl zie je meteen in een handig overzicht wat jouw iPhone Xr waard is. Door enkele gegevens in te vullen, zie je de waarde ervan en wie jouw telefoon wil kopen. Zo weet je dat er altijd een aanbieder is voor jouw telefoon. Door de telefoon via deze site te verkopen ben je altijd gegarandeerd van de hoogste vergoeding voor jouw iPhone Xr. Verder is het ook nog eens een hele betrouwbare en veilige website en weet je zeker dat jij jouw geld uitbetaald krijgt. Genoeg redenen om snel jouw iPhone via deze site te verkopen dus.

Welke Apple producten worden ingekocht?

iPhone: iPhone 4iPhone 5iPhone 6iPhone 7iPhone 8iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs, iPhone 11, iPhone SE
Mac: MacbookMacbook AirMacbook ProiMac
iPad: iPadiPad AiriPad Pro

De waarde van de iPhone Xr

iPhone Xr inleverenDe iPhone X is dankzij specificaties als een OLED-scherm, het draadloos opladen en het ontgrendelen via Face ID de duurste iPhone tot nu toe. Dat maakt ook dat je voor je oude iPhone Xr veel geld kan krijgen. Via de website kan je de specifieke waarde van jouw iPhone Xr bekijken door een aantal vragen te beantwoorden. Beantwoord vragen over de opslagcapaciteit, de kleur, de staat van je mobiel en de originele accessoires als het originele doosje, de originele oplader of de originele oordopjes. Als je een iPhone Xr in goede staat  inlevert dan kan het bedrag als snel oplopen tot enkele honderden euro’s. En dat is een stuk meer dan je zou verdienen als je de iPhone Xr laat liggen in je kast.

Snel en eenvoudig verkopen

Het verkopen van jouw iPhone Xr gaat daarnaast ook nog eens heel snel en eenvoudig via de website oudeiphonesverkopen.nl. Eerst vul je jouw gegevens in om de waarde te bepalen en vervolgens vul jij de gegevens van jouw telefoon aan en vul jij jouw eigen gegevens in. Daarna is het tijd om alle bestanden van jouw iPhone te wissen en het pakketje op te sturen via de post. Zorg voor een goede bescherming, zodat je beschadigingen voorkomt. Het apparaat wordt gecontroleerd en getest en na een goede evaluatie zal je het geld binnen 14 dagen op je rekening zien verschijnen. Vanaf dat moment kan je het geld uitgeven aan wat je maar wilt.