iPhone Xs verkopen of inleveren

Heb je al een tijdje een iPhone XS en wil je een keer voor een andere en nieuwere versie gaan? Dan blijf je waarschijnlijk zitten met je oude iPhone XS, maar gelukkig kun je deze tegenwoordig op veel plekken verkopen. Apple producten zoals de iPhone zijn altijd al in trek geweest en worden wereldwijd veel verkocht en gekocht. Je oude iPhone XS kan je dus zelfs nog een beetje geld opleveren. Aangezien je er niks meer mee doet, kun je deze net zo goed weer verkopen. Dat geld kan je ook weer inleggen bij een nieuwe iPhone of gewoon in je spaarpotje stoppen.

ReBuy
Héél betrouwbaar
Hoogste iPhone vergoeding
Gratis verzending
Betrouwbaar
8.5/10 beoordeling
Zeer snelle uitbetaling binnen 24 uur!
Verkopen.nl
Hoogste vergoedingen
Hoogste vergoedingen
Gratis verzending
Heel betrouwbaar
9.7/10 beoordeling
Zeer snelle uitbetaling binnen 24 uur!
Geldvoortelefoons.nl
Hoge vergoeding
Ook inkoop kapotte iPhones
Zeer snel
Betrouwbaar
100% tevredenheid
Zeer snelle uitbetaling binnen 24 uur!

Wil je graag meer weten over het verkopen van je oude iPhone? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel gaan we je meer vertellen over het verkoopklaar maken van je oude telefoon, het verkopen van je telefoon en hier goed geld mee verdienen. Op onze website vind je meer informatie en de beste verkopers die je iPhone maar al te graag aannemen om weer door te verkopen. Wil je dus af van je oude iPhone XS en hier ook geld voor krijgen? Lees dan de volgende alinea’s

Een telefoon is een voorwerp dat iedereen dagelijks gebruikt. Al je contacten staan erin en het bekijken van een van de vele apps of het spelen van een spelletje op je telefoon is een goede manier om de tijd te verdrijven. Doordat je een telefoon veel gebruikt, komt het nog weleens voor dat hij stuk gaat. Daarnaast ontwikkelt Apple op hoog tempo nieuwe telefoons met allemaal nieuwe verbeteringen. Dan kan je niet achterblijven en wil je graag een nieuwe telefoon kopen. Als je de iPhone Xs hebt en deze graag wil omruilen voor een nieuw exemplaar dan is het zonde om de telefoon ongebruikt in een kast te laten liggen. Het is veel makkelijker om de iPhone te verkopen en zo korting te krijgen op je nieuwe telefoon.

iPhone Xs inleveren

Als je je oude iPhone XS wilt gaan verkopen, dan zul je deze eerst moeten inleveren. Oude iPhone toestellen worden namelijk helemaal klaargestoomd om zo goed als nieuw weer helemaal verkocht te worden. Als je je oude iPhone XS inlevert, dan wordt deze helemaal schoongemaakt van binnen en buiten en ook helemaal leeggehaald zodat de volgende gebruiker gewoon met een schone lei kan beginnen. Om dit goed te doen, moet je iPhone wel verkoopklaar worden gemaakt. Hoe je je oude XS iPhone helemaal verkoopklaar maakt leggen we hieronder stap voor stap aan je uit. Zo kun jij netjes je oude telefoon gaan verkopen zonder dat er gegevens lekken.

iPhone Xs verkoopklaar maken

Als je je oude iPhone XS of andere oude iPhone gaat verkopen is het belangrijk dat deze helemaal verkoopklaar wordt gemaakt voordat je deze inlevert. Dit is namelijk belangrijk zodat de volgende gebruiker geen oude gegevens van jou meer vindt op de telefoon en gewoon met een schone lei kan beginnen.  Ook fijn voor jou natuurlijk, als er geen oude gegevens van jou meer zijn te vinden op je oude iPhone. Met onderstaande stappen kun je je oude iPhone verkoopklaar maken. Volg deze stappen en dan is je iPhone echt helemaal leeg.

Stap 1:

De eerste stap is het opslaan van een reservekopie van je oude iPhone op je iCloud. Deze heb je namelijk ook nodig als je al je gegevens over wilt zetten op je nieuwe telefoon. Een reservekopie kun je heel makkelijk maken via de instellingen. Dan kun je kiezen tussen een kopie in iCloud en deze kun je inzien via telefoon en laptop.

Stap 2:

Gebruik je een Apple Watch? Dan is belangrijk dat je deze ontkoppelt als je je oude iPhone weg gaat doen. Dit kun je makkelijk doen via de Apple Watch app op je telefoon. Dit is een belangrijk stap, want anders moet je dit later gaan oplossen.

Stap 3:

De derde stap is ook erg belangrijk, namelijk het uitzetten van de Zoek mijn iPhone functie. Deze functie zoekt je iPhone als je deze kwijt bent, maar deze functie kun je beter aanzetten op je nieuwe telefoon. Daar heb je op je oude telefoon niks meer aan.

Stap 4:

Wis hierna alle gegevens van je telefoon. Check nog een keer of je een kopie hebt opgeslagen en stel dan de telefoon weer terug naar fabrieksinstellingen in. Dit kun je makkelijk doen via de instellingen. Dan is echt alles weg.

Stap 5:

Deze stap gaat misschien gek klinken, maar vergeten toch veel mensen. Verwijder je simkaart na de vorige vier stappen van je telefoon. Deze simkaart heb je namelijk ook nodig voor je volgende telefoon.

Dan kun je je iPhone gaan verkopen

Dan ben je er klaar voor om je oude iPhone te gaan inleveren en verkopen. Via onze website kun je de beste verkopers vinden en veilig je oude telefoon opsturen naar deze betrouwbare verkopers. Voordat je je oude iPhone opstuurt, is het belangrijk om eerst even wat gegevens door te geven. Geef bijvoorbeeld door welk model iPhone je hebt en hoeveel opslagruimte je hebt. De opslagruimte kan 64 GB, 128 GB,256 GB of 512 GB zijn. Hoe meer opslagruimte je op je oude toestel hebt, hoe meer geld je ervoor krijgt dus geef dit goed door.

Als je dan een paar gegevens hebt doorgegeven krijg je een prijsaanbod. Ben je hiermee akkoord? Dan moet je nog een paar gegevens invullen zoals het serienummer, of je nog een lader en doosje hebt en meestuurt, of er krasjes op het toestel zitten en meer van dit soort gegevens. Dit is per verkoper anders. Dan kun je eindelijk je toestel op gaan sturen. Doe dit via bijvoorbeeld PostNL. Dit bedrijf is te vertrouwen en je krijgt een Track en Trace mee met het opsturen.  Dan checken ze alles bij de verkoper nog even en als alles netjes is, krijg je binnen een paar dagen geld gestort op je rekening. Heb je toch lekker verdiend aan je oude telefoon.

Makkelijk te verkopen

iPhone Xs verkopenDe iPhone Xs heeft veel specificaties, die het makkelijk maken om de telefoon te verkopen. Zo heeft deze telefoon een OLED-scherm, waardoor films en series bekeken kunnen worden in mooie kleuren en een goed contrast. Ook foto’s worden heel mooi dankzij de dubbele camera en de iPhone Xs is een stuk lichter om mee te nemen op vakantie dan een grote fotocamera. Verder kan het toestel draadloos worden opgeladen dankzij het gebruik van een glazen behuizing, heeft de iPhone een groot scherm van 5.8 inch en maar liefst 64 GB opslag. Deze specificaties zorgen ervoor dat je iemand anders heel blij kan maken met deze telefoon en zal je zien dat je de telefoon makkelijk kan verkopen.

Verkopen via de juiste site

Oude iPhones zijn erg gewild bij recycling bedrijven, omdat ze makkelijk op te lappen zijn en daarna weer zo goed als nieuw zijn. De bedrijven kunnen ze daarna weer makkelijk verkopen. Dit zorgt ervoor dat jouw iPhone Xs nog veel waarde heeft en daardoor goed te verkopen is. Toch moet je wel goed kijken bij welke site je het beste terecht kan. Bij oudeiphoneverkopen.nl vind je heel snel een telefooninkoper die jouw telefoon wil overnemen. Je vult alle gegevens in op deze website en je ziet meteen wie de telefoon wil kopen en wat voor bedrag je ervoor kan krijgen. Deze website is betrouwbaar en veilig en je krijgt altijd binnen 24 uur uitbetaald, zodat je daarna meteen een nieuwe telefoon kan kopen.

Welke Apple producten worden ingekocht?

iPhone: iPhone 4iPhone 5iPhone 6iPhone 7iPhone 8iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs, iPhone 11, iPhone SE
Mac: MacbookMacbook AirMacbook ProiMac
iPad: iPadiPad AiriPad Pro

De waarde van jouw iPhone Xs

iPhone Xs inleverenOp de website moet je een aantal gegevens van jouw iPhone Xs invullen, zodat de waarde van jouw apparaat bepaald kan worden. Denk hierbij aan gegevens als de opslagruimte van je iPhone Xs en de staat van de telefoon. Hoe minder krassen jouw apparaat heeft, hoe hoger de waarde van de telefoon zal zijn. Ook wordt gevraagd naar het originele doosje en de originele oplader. Als je deze nog hebt dan zal de waarde flink hoger liggen dan zonder. Na het invullen van alle bovengenoemde gegevens zie je op de website oudeiphoneverkopen.nl meteen voor welke prijs de inkoper jouw telefoon wil overnemen. Zo kan de verkoop van jouw oude iPhone Xs jou nog veel geld opleveren.

Verkoop jouw iPhone Xs snel en eenvoudig online

Als je besluit om jouw oude iPhone Xs te verkopen dan hoef je slechts een paar dingen te doen om het geld op jouw rekening te zien verschijnen. Je geeft gegevens door van het apparaat en van jezelf en ontvangt vervolgens een bevestigingsmail. Daarna is het tijd om alle gegevens van jouw iPhone te wissen en de telefoon goed in te pakken, zodat de iPhone Xs niet beschadigt. Daarna kan je het pakketje via de post versturen. Vervolgens wordt de iPhone Xs gecontroleerd en krijg jij vervolgens binnen 14 dagen het geld op je rekening.