iPhone Xs verkopen of inleveren

Een telefoon is een voorwerp dat iedereen dagelijks gebruikt. Al je contacten staan erin en het bekijken van een van de vele apps of het spelen van een spelletje op je telefoon is een goede manier om de tijd te verdrijven. Doordat je een telefoon veel gebruikt, komt het nog weleens voor dat hij stuk gaat. Daarnaast ontwikkelt Apple op hoog tempo nieuwe telefoons met allemaal nieuwe verbeteringen. Dan kan je niet achterblijven en wil je graag een nieuwe telefoon kopen. Als je de iPhone Xs hebt en deze graag wil omruilen voor een nieuw exemplaar dan is het zonde om de telefoon ongebruikt in een kast te laten liggen. Het is veel makkelijker om de iPhone te verkopen en zo korting te krijgen op je nieuwe telefoon.

ReBuy
Top vergoeding
Hoogste iPhone vergoeding
Gratis verzending
Betrouwbaar
8.5/10 beoordeling
Gegarandeerde uitbetaling binnen 24 uur!

Makkelijk te verkopen

iPhone Xs verkopenDe iPhone Xs heeft veel specificaties, die het makkelijk maken om de telefoon te verkopen. Zo heeft deze telefoon een OLED-scherm, waardoor films en series bekeken kunnen worden in mooie kleuren en een goed contrast. Ook foto’s worden heel mooi dankzij de dubbele camera en de iPhone Xs is een stuk lichter om mee te nemen op vakantie dan een grote fotocamera. Verder kan het toestel draadloos worden opgeladen dankzij het gebruik van een glazen behuizing, heeft de iPhone een groot scherm van 5.8 inch en maar liefst 64 GB opslag. Deze specificaties zorgen ervoor dat je iemand anders heel blij kan maken met deze telefoon en zal je zien dat je de telefoon makkelijk kan verkopen.

Verkopen via de juiste site

Oude iPhones zijn erg gewild bij recycling bedrijven, omdat ze makkelijk op te lappen zijn en daarna weer zo goed als nieuw zijn. De bedrijven kunnen ze daarna weer makkelijk verkopen. Dit zorgt ervoor dat jouw iPhone Xs nog veel waarde heeft en daardoor goed te verkopen is. Toch moet je wel goed kijken bij welke site je het beste terecht kan. Bij oudeiphoneverkopen.nl vind je heel snel een telefooninkoper die jouw telefoon wil overnemen. Je vult alle gegevens in op deze website en je ziet meteen wie de telefoon wil kopen en wat voor bedrag je ervoor kan krijgen. Deze website is betrouwbaar en veilig en je krijgt altijd binnen 24 uur uitbetaald, zodat je daarna meteen een nieuwe telefoon kan kopen.

Welke Apple producten worden ingekocht?

iPhone: iPhone 4iPhone 5iPhone 6iPhone 7iPhone 8iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs, iPhone 11, iPhone SE
Mac: MacbookMacbook AirMacbook ProiMac
iPad: iPadiPad AiriPad Pro

De waarde van jouw iPhone Xs

iPhone Xs inleverenOp de website moet je een aantal gegevens van jouw iPhone Xs invullen, zodat de waarde van jouw apparaat bepaald kan worden. Denk hierbij aan gegevens als de opslagruimte van je iPhone Xs en de staat van de telefoon. Hoe minder krassen jouw apparaat heeft, hoe hoger de waarde van de telefoon zal zijn. Ook wordt gevraagd naar het originele doosje en de originele oplader. Als je deze nog hebt dan zal de waarde flink hoger liggen dan zonder. Na het invullen van alle bovengenoemde gegevens zie je op de website oudeiphoneverkopen.nl meteen voor welke prijs de inkoper jouw telefoon wil overnemen. Zo kan de verkoop van jouw oude iPhone Xs jou nog veel geld opleveren.

Verkoop jouw iPhone Xs snel en eenvoudig online

Als je besluit om jouw oude iPhone Xs te verkopen dan hoef je slechts een paar dingen te doen om het geld op jouw rekening te zien verschijnen. Je geeft gegevens door van het apparaat en van jezelf en ontvangt vervolgens een bevestigingsmail. Daarna is het tijd om alle gegevens van jouw iPhone te wissen en de telefoon goed in te pakken, zodat de iPhone Xs niet beschadigt. Daarna kan je het pakketje via de post versturen. Vervolgens wordt de iPhone Xs gecontroleerd en krijg jij vervolgens binnen 14 dagen het geld op je rekening.