Je telefoon optimaal beschermen tegen val en stootschade

0
56

Tegenwoordig is het hebben van een telefoon erg belangrijk. Dit komt doordat vrijwel alles via het internet gaat. Denk aan afspraken die je via de mail of whatsapp ontvangt, of het bekijken van je schoolrooster via een app. Het hebben van een telefoon is dus bijna een must. Helaas zijn telefoons vaak wel erg prijzig. Wanneer je een telefoon aanschaft wil je dan natuurlijk ook dat deze zo lang mogelijk meegaat. Een klein stootje, of een verkeerde val kan er al voor zorgen dat je telefoon schade oploopt. In deze tekst lees je meer over een optimale bescherming en wat je hier precies voor nodig hebt.

Een telefoonhoesje

Om je telefoon optimaal te beschermen tegen val en stootschade, is het hebben van een telefoonhoesje onmisbaar. Een telefoonhoesje is een item dat om je telefoon heen gaat om je telefoon zo te beschermen. Zo’n hoesje kan van diverse soorten materialen gemaakt worden. De meest voorkomende materialen zijn dan ook leder, rubber en plastic. Het ligt er heel erg aan wat voor levensstijl je hebt. Wanneer je bijvoorbeeld veel op zakelijk vlak bezig bent is het hebben van een leder hoesje natuurlijk ideaal. Deze beschermt voldoende, en je straalt zakelijk uit. Maar werk je bijvoorbeeld in de bouw, dan zul je een hard en stevig hoesje nodig hebben die wel een val kan hebben. Het is dus erg belangrijk dat je zelf even nagaat wat voor jou het beste zou zijn. Een iPhone 14 hoesje is er dan ook in erg veel verschillende soorten. Hierdoor is er altijd wel een gepast hoesje voor jou.

Screenprotector

Wanneer jij je telefoon echt op z’n best wilt beschermen, is naast het aanschaffen van een hoesje een screenprotector ook erg noodzakelijk. Een screenprotector is een soort glasplaatje die je over je originele scherm heen plakt. Hierdoor komen er minder snel barsten in je originele scherm doordat dit eerst wordt opgevangen door de screenprotector. De kosten van een screenprotector verschillen een beetje en is afhankelijk van jouw wensen. Gemiddeld kosten deze tussen de 10 en 40euro.

Waar moet ik mijn hoesje kopen?

Er zijn enorm veel aanbieders die diverse soorten hoesjes aanbieden. Je kunt naar een fysieke winkel gaan, maar ook is het mogelijk om via het internet een hoesje te bestellen. Ook kun je de ervaringen van jouw voorgangers bekijken door de reviews te lezen. Op deze manier kun je een kleine inschatting maken van hoe goed het hoesje is. Wij kunnen in ieder geval adviseren om een kijkje te nemen op smartphonehoesjes.nl. Zij hebben een groot aanbod in accessoires voor telefoons en kunnen je ook helpen met eventuele vragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in