Macbook verkopen

MacBook verkopen

MacBook verkopenDe MacBook is gemaakt om zo goed en zo stil mogelijk te werken. Hoewel je relatief veel betaald voor een MacBook zijn deze geweldige apparaten erg waardevast. Om deze reden kun jij je oude MacBook verkopen voor een aantrekkelijke prijs. Ten minste, als deze niet al te veel beschadigd is.

Waar letten wij op bij het kopen van jouw MacBook?
Als je een Macbook verkopen wil, dan is het belangrijk dat hij er nog goed uitziet. Daarnaast zijn de hoeveelheid opslagruimte, de versie van het apparaat, de originele onderdelen zoals het oplaadsnoer en de doos en de staat van het apparaat belangrijk voor het bepalen van de prijs die jij terugkrijgt voor jouw MacBook.

MacBook Air verkopen

MacBook Air VerkopenNaast de normale MacBook is kun je ook jouw MacBook Air verkopen. Indien je jouw MacBook Air verkopen wil, moet je op de zelfde dingen letten als die net genoemd zijn, namelijk de opslagruimte, de originele onderdelen van het apparaat en de versie van het apparaat.

Het voordeel van de MacBook Air is de lange batterijduur, het gewicht van het apparaat en je kunt na de stand-bymodus gewoon weer verder gaan waar je gebleven was!

MacBook Pro verkopen

Macbook Pro VerkopenTot slot is kun je jouw MacBook Pro Verkopen via onze website. Je krijgt de beste aanbieding voor jouw gebruikte MacBook. Ook bij de MacBook Pro wordt er weer gekeken naar de staat waarin het apparaat verkeerd, de opslagruimte en of de MacBook Pro compleet is.

Wil je andere Apple producten verkopen?

Wil je andere producten verkopen, zoals de iPhone 6, iPhone 7, iPad of iMac? Klik dan op de linkjes om te zien hoeveel jouw oude telefoon of computer nog waard is.

Hoe gaat het verkopen van je oude MacBook in zijn werk?
Allereerst is het van belang dat je de laptop terugzet naar zijn fabrieksinstellingen. Zorg dat alle gegevens van je laptop af zijn gehaald. Indien nodig kun je van te voren een backup maken van al jouw bestanden. Zorg dat ‘vind mijn laptop’ en je iCloud account ook zijn afgesloten van de laptop. Vervolgens ga je naar de website van de laptop inkoper toe en vul je jouw gegevens in. Deze koppel je aan het serienummer van je laptop zodat zij weten dat de laptop van jou is. Ook laat je weten in welke staat je MacBook of MacBook Pro verkeerd. Hoe beter hij nog werkt en er uitziet, hoe meer geld je er voor krijgt. Je ziet direct hoeveel geld ze op jouw apparaat bieden.

Vervolgens pak je de laptop goed in zodat hij onderweg niet kan beschadigen. Denk aan nopjes folie en een goede stevige doos. Via PostNL kun je het pakket veilig versturen en de meeste inkopers betalen de verzendkosten! Let daar dus op bij het verkopen van je laptop.

Tot slot wordt de MacBook bij aankomst uitbundig getest. Als alles werkt en het uiterlijk er inderdaad zo uitziet als jij het hebt aangegeven, dan krijg je het geld overgemaakt op je bankrekening. Dit kan enkele dagen duren.

Het voordeel van online verkopen
Er zijn eigenlijk twee grote voordelen bij het online verkopen van je oude apparatuur. Ten eerste hoef je niet lang te wachten bij het testen van je oude apparaat bij de inkoper. Dit kan soms erg lang duren. Daarnaast krijg je veel meer geld voor je oude apparaat bij een online winkel dan bij een Fysieke winkel omdat de online winkel veel minder algemene kosten heeft en daarom dus minder hoeft te rekenen voor jouw oude apparaat!