Macbook verkopen

Naast iPhones zijn ook andere Apple producten via onze site te verkopen voor een aangename prijs. Zo kun je ook je Macbook via ons verkopen. Macbooks zijn krachtige laptops geproduceerd door Apple. Deze notebooks zijn ontwikkeld om gebruiksvriendelijk te zijn, en daarnaast staan deze laptops er om bekend erg stil te zijn. Je zult dus nooit voor overlast zorgen met een Macbook. Deze laptops zijn erg waardevast, waardoor het jou veel voordeel op kan leveren wanneer je besluit je Macbook te verkopen. Wanneer deze nog steeds in goede staat is, kan het je een fijn prijsje opleveren. Kijk dus snel verder of jouw oude Macbook je nog iets kan opleveren. Je oude Macbook verkopen doe je betrouwbaar en snel via de onderstaande inkopers.

Prijstabel bestaat niet. Controleer uw shortcode.

Varianten

Naast de gewone versie van een Macbook, zijn er tevens twee andere varianten op de markt. Tussen deze varianten zitten een aantal verschillen die van invloed kunnen zijn op de prijs die een inkoper bereid is te betalen voor jouw oude Macbook.

Macbook Air

Het is ook mogelijk om je Macbook Air te verkopen. Deze lichte versie is een stuk dunner in vergelijking met andere modellen, waardoor deze een stuk minder zwaar is. Ook de batterijduur is een stuk langer, waardoor je langer zonder stroom door kunt werken.

Macbook Pro

Ook deze variant van de Macbook kun je via onze website verkopen. Deze versie heeft de krachtigste processoren, waardoor alles een stuk sneller loopt. Je kunt hiervoor een mooi bedrag ontvangen.

Welke Apple producten worden ingekocht?

iPhone: iPhone 4iPhone 5iPhone 6iPhone 7iPhone 8 & iPhone X
Mac: MacbookMacbook AirMacbook ProiMac
iPad: iPadiPad AiriPad Pro

Hoe wordt de prijs bepaald?

Macbook verkopenDe prijs die een inkoper bereid is te betalen voor een Macbook is afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste is het afhankelijk van het model dat aangeboden wordt: de gewone Macbook, Macbook Air of Macbook Pro. Daarnaast wordt gekeken naar de staat waarin het apparaat verkeert (een zo goed als nieuwe Macbook gaat je natuurlijk meer opleveren dan een flink beschadigde laptop), de opslagcapaciteit, de aanwezigheid van de originele onderdelen (het doosje en de oplaadsnoer) en in welk jaar jouw Macbook geproduceerd is. Op basis van deze factoren wordt een prijs bepaald. Wij zorgen ervoor dat jij de beste aanbieding krijgt.

Hoe moet ik mijn Macbook verkopen?

Als je het eens bent met de aangeboden prijs, kan er overgegaan worden naar de daadwerkelijke verkoop van jouw Macbook. Eerst geef je online een aantal persoonsgegevens door, zoals je naam, emailadres, bankrekeningnummer en het serienummer van het apparaat (zodat we er zeker van zijn dat de Macbook die we ontvangen ook daadwerkelijk van jou afkomstig is). Vervolgens zorg je ervoor dat de laptop teruggezet wordt naar de fabrieksinstellingen, anders kun je jouw Macbook niet verkopen. Let er wel goed op dat je een back-up maakt van je bestanden, zodat je niets belangrijks kwijt raakt. Houdt daarnaast goed in de gaten dat de ‘Vind mijn Macbook’-functie en je iCloud account niet meer geactiveerd zijn op je oude laptop.

Daaropvolgend kun je het pakketje versturen via PostNL, waarbij je de optie hebt om via een Track & Trace code de voortgang van de verzending te volgen. Zorg ervoor dat de laptop goed is ingepakt, zodat er geen onverwachte beschadigingen kunnen plaatsvinden. Het zou immers doodzonde zijn wanneer een onhandige bezorger je geld kost. Voorkomen is beter dan genezen, in dit geval.

Wanneer wij het geheel ontvangen, ondergaat de laptop een aantal testrondes. Aan de hand hiervan controleren wij of de laptop ook daadwerkelijk verkeert in de aangegeven staat. Wanneer dit allemaal in orde is, ontvang jij binnen een week of twee het overeengekomen bedrag. En dat is een zakcentje wat jij weer fijn aan iets anders leuks kan spenderen! Wees er dus snel bij, en verkoop gemakkelijk en snel jouw oude Macbook via ons.

Direct je oude Macbook verkopen? Bekijk de door ons geselecteerde inkopers in het overzicht bovenaan deze pagina.