Oude telefoon verkopen of houden met sim only?

0
110

Een oude telefoon verkopen is altijd beter dan je telefoon te laten slingeren of weg te gooien. Al te vaak blijft een oude of defecte telefoon gewoon in een lade liggen. Je oude telefoon is geld waard. Je doet er niets meer mee en tenslotte belanden ze bij het huisvuil. Dus je oude mobiel verkopen of laten recycleren is een goede zaak.

Voordelig verlengen met een 4-in-1 pakket

Je hoeft natuurlijk je oude telefoon niet te verkopen. Zeker de nieuwe iPhones zoals de iPhone 7, 8, 9, 10 en XR zijn meestal nog meer dan prima. De noodzaak om je abonnement te verlengen en een nieuw toestel te nemen is een stuk minder groot dan vroeger. Wil je besparen? Behoud dan je telefoon en kies voor een goedkoop sim-only abonnement. Bij providers als KPN en T-Mobile profiteer je dan ook nog eens van extra combinatievoordeel.

Is je telefoon erg oud, zorg dan voor duurzame verwijdering

Maar is er nog ruimte voor verbetering? “Ongetwijfeld, want amper een klein aantal van alle oude telefoons worden gerecycled. In Nederland kan je perfect je oude telefoon inleveren bij een aanbieder die er ook nog een leuke som geld voor geeft. Op deze manier komen de oude mobieltjes niet in het milieu terecht. Als je bedenkt hoe snel je niet overgaat tot de aankoop van een nieuwe iPhone of HTC, dan kan je deze natuurlijk verkopen voor een mooie prijs.

Het recyclen van een telefoon, hoe gaat dat?

Je oude telefoon wordt door gespecialiseerde bedrijven volledig ontmantelt en alle componenten worden selectief gescheiden. Deze kunnen hergebruikt worden om nieuwe onderdelen mee te vervaardigen.

Dus je oude telefoon verkopen heeft alleen maar voordelen en dit helpt om de natuur minder te belasten. Dit is milieubewust handelen, het is goed voor de natuur en goed voor je portemonnee. In plaats van je oude telefoon weg te gooien, is het dus ook mogelijk om een oude telefoon in te leveren voor geld of korting op je volgende aankoop. Je oude telefoon inleveren voor een mooie prijs is dus de boodschap!

Hoe kan ik mijn oude telefoon inleveren ?

Het is vrij simpel en het gaat snel…

  • Je maakt een keuze uit een van de aanbieders om je oude mobiel in te leveren.
  • Klik op het logo van de aanbieder en ga door naar de website.
  • Hier vul je het merk of type van de oude telefoon in.
  • Onmiddellijk ontdek je de waarde van je mobiele telefoon.
  • Je telefoon verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest!
  • Ga je akkoord met de aangegeven prijs dan ontvang je binnen 2 werkdagen een envelop.
  • Wis alle gegevens op je oude mobiele telefoon
  • Stuur je oude mobiel kosteloos in deze envelop terug naar de aanbieder.
  • Na een controle door de aanbieder of de oude telefoon nog werkt zal na een paar dagen het vastgestelde bedrag overgemaakt worden op jouw rekening.

Snel, gemakkelijk en je krijgt een deel van je geld terug. Je krijgt er niet alleen geld voor, het draagt ook nog eens bij tot een beter milieu. Het hergebruiken of recycleren scheelt een berg afval en is goed voor het milieu. Zo draag je bij tot een gezonde natuur waar wij allemaal van kunnen profiteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in