Prepaid bellen, sms’en en internetten; ouderwets of de toekomst?

0
100

Prepaid bellen, sms’en en internetten, het lijkt ouderwets maar uit onderzoek blijkt dat het gebruik van een prepaid simkaart oploopt. Het is geen geheim dat de prepaid simkaart een tijdje uit de markt weg was. Echter is vandaag de dag de prepaid simkaart weer terug van weggeweest. De kosten van telefoonabonnement rezen de pan uit, vandaar dat steeds meer mensen weer overstapten op de prepaid telefoon. Maar waarom is prepaid telefoneren nou eigenlijk weer zo populair?

Voordelen van prepaid telefoneren

Prepaid telefoneren kent vele voordelen. Wie prepaid belt kan bijvoorbeeld nooit over een bepaald bedrag heen. Vroeger gebeurde het nog weleens dat iemand per ongeluk over zijn of haar abonnement heen ging, dit bracht enorme kosten met zich mee. Een bel of MB plafond is dus ideaal voor jonge kinderen. Ook is prepaid goedkoop voor mensen die weinig verbruiken. Zo moet je jezelf altijd de vraag stellen: ‘Verbruik ik per maand meer dan 100 belminuten en 1GB data?’. Wanneer het antwoord op de vraag nee is, is prepaid telefoneren wellicht interessant. Wanneer je prepaid wilt proberen kun je altijd een gratis simkaart aanvragen.

Prepaid is voor iedereen beschikbaar

Wat af en toe het geval is met simonly, is dat mensen om onduidelijke redenen worden geweigerd wanneer zij een simonly abonnement willen afsluiten. Bij prepaid is dit nooit mogelijk. Een prepaid simkaart is voor iedereen, daarom kan ook iedereen er een aanvragen. Een ander voordeel is dat je geen giroafschrijft hoeft op te sturen, of jezelf op een andere manier te identificeren. Prepaid staat voor vrij gebruik maken van de service van een provider, voor een eerlijke en lage prijs. Met al deze voordelen is het dus niet raar dat prepaid telefoneren steeds weer populairder wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in