Veilig en betrouwbaar telefoneren met NuCall

0
33

Bij NuCall kunt u terecht voor vaste telefonie, mobiele telefonie en uiteraard voor internet. Bij ons is het doel om altijd en overal bereikbaar te zijn zodat u veilig en betrouwbaar kunt bellen. Deze bereikbaarheid willen wij graag ook overdragen aan onze klanten zodat ook zij altijd en overal bereikbaar zijn voor hun persoon en consumenten. Wij willen deze bereikbaarheid mogelijk maken door onze diverse diensten, waaronder VoIP, Mobile, CX en/of nternet. Bekijk de website van Nucall.

NuCall: NuVoIP

Bij NuCall bieden wij NuVoIP aan (ook wel bekend als VoIP). VoIP betekent Voice over IP, oftewel telefoneren door middel van internet. U kunt gebruik maken van deze dienst als u beschikt over een goede internetverbinding zodat u deze kunt inzetten voor het telefoneren met VoIP. Wij hebben drie diverse abonnementen als u graag gebruik wilt gaan maken van VoIP. Zo hebben wij het pakket ‘VoIP complete’. Als u kiest voor dit pakket, heeft een telefooncentrale die volledig toekomstvast is. Wij monitoren alles zodat u altijd en overal bereikbaar bent én blijft. Ook profiteert u van onze uitgebreide functies zoals een keuzemenu of de integratie met Windows Outlook. Dit pakket is geschikt voor een kleinere onderneming tot gemiddeld 25 personeelsleden. Bent u een middel kleine onderneming? Dan raden wij aan om voor de VoIP Professional te kiezen. Of heeft u juist veel mensen in dienst? Dan kan het VoIP corporate pakket een ware uitkomst zijn voor u.

3CX

3CX is een software waar wij graag gebruik van maken. Deze software kunt u op hetzelfde moment externe gesprekken voeren en dit allemaal binnen één platform, de 3CX. Zo kunt u sneller en effectiever communiceren met uw personeelsleden onderling maar ook met uw consumenten. U kunt met de 3CX videobellen, bellen en bestanden delen allemaal in één vast pakket in één vast platform. Ook bent u niet aan één vaste werkplaats gevonden omdat u overal gebruik kan maken van deze dienst. Hoeveel werknemers u ook heeft en in welke branche u ook werkzaam bent, 3CX is geschikt voor iedere onderneming en is een betaalbare manier om altijd bereikbaar te zijn. Kijk voor alle mogelijkheden op de website van NuCall.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in