Wat zijn de voordelen van een refurbished iphone?

0
90
voordelen refurbished iphone

Overweeg je om een iphone aan te schaffen? Dan kan het lonen om te kiezen voor een refurbished model. Zo koop je jouw gewenste iphone, maar dan voor een lager bedrag. Je zal wel denken: hoe kan dat dan? Een refurbished iphone is in feite een tweedehands smartphone, maar is grondig gecontroleerd, gerepareerd en gereinigd, waardoor het toestel als nieuw aanvoelt.

In het Nederland betekent refurbished: gereviseerd. Dit betekent dus dat het gaat om een tweedehands toestel dat als nieuw aanvoelt en er ook als nieuw uitziet. Steeds meer mensen kiezen voor een refurbished iphone. Veel winkels die iphones verkopen, zoals MediaMarkt en Yourmacstore, bieden tegenwoordig ook refurbished iphones aan. Met deze kortingscode van Bespaardeals bestel je bij Yourmacstore ook nog eens met korting, waardoor je refurbished iphone nóg goedkoper is. Benieuwd naar de andere voordelen? Wij hebben ze hieronder op een rijtje gezet!

Voordelen van een refurbished iphone

 

  • Goedkoper. Als je even in gedachte houd dat een refurbished iphone in feite net zo goed is als een gloednieuw toestel, dan zijn deze gereviseerde toestellen erg goedkoop. Dit is dan ook een goede reden om voor refurbished te kiezen.
  • Kwaliteit. Een andere reden om voor refurbished te kiezen is de hoge kwaliteit van deze modellen. Refurbished iphones zijn professioneel nagekeken, waardoor je zeker weet dat je een toestel van hoge kwaliteit koopt.
  • Garantie. In tegenstelling tot tweedehands toestellen krijg je op refurbished modellen vaak één of twee jaar garantie. Dat is natuurlijk erg prettig.

 

Duurzaam. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Zowel in huishoudens als in het bedrijfsleven wordt steeds meer gedacht aan duurzaamheid. Het kiezen voor een refurbished iphone is een duurzame keuze. Kies in plaats van voor een nieuw toestel voor een toestel dat een tweede leven krijgt. Hoe meer mensen kiezen voor een tweedehands toestel, des te minder nieuwe productie er gedraaid wordt. Wanneer je kiest voor een refurbished iphone, dan draag je een steentje bij aan een beter milieu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in