Welk smartphone hoesje past het beste bij jou?

0
145

Heb je net een nieuwe telefoon gekocht, dan wil je natuurlijk daar extra zuinig op zijn. Je wilt je telefoon zo lang mogelijk nieuw en gaaf houden. Zeker als je een vrij dure telefoon hebt gekocht. Niet alleen omdat het er mooi uitziet, maar ook omdat het handig is. Want een berichtje typen met een gebarsten scherm is geen gemakkelijke opgave. Het beste dat je kunt doen, is bij de aanschaf van je nieuwe mobiele telefoon gelijk een telefoonhoesje erbij te kopen. Er zijn veel soorten verschillende hoesjes waar je uit kunt kiezen. Welk hoesje past het beste bij jou?

Handig voor je pinpas

Wil je een hoesje dat jouw telefoon helemaal beschermd? Kies dan voor een bookcase hoesje. Dit is een van de meest verkochte smartphone hoesjes. Dit telefoonhoesje zit aan de achterkant van je telefoon vast. De voorkant is een flap die meestal vast zit met een magneet. Daarnaast kun je er vaak geld en pasjes in kwijt. Handig als je bijvoorbeeld vaak alleen met je telefoon op pad bent. Met een bookcase of bookwallet hoesje heb je altijd alles bij de hand. Deze hoesjes zijn vaak in leer uitgevoerd wat je smartphone ook nog een luxe uitstraling geeft. 

Bescherming voor de achterkant

Voor iPhone hoesjes worden vaak een backcover aangeschaft. Vaak met een doorzichtige achterkant zodat je het logo van Apple nog goed kan zien. Dit hoesje beschermt de achterkant van je mobiele telefoon. Je kunt kiezen voor een siliconen back cover exemplaar. Deze is soepel en zacht en verbeterd door het stroeve materiaal je grip. Een kunststof hoesje is niet rekbaar en krijgt sneller krassen dan een siliconen exemplaar, maar het beschermt je telefoon wel beter. Wil je het beste van beide werelden, kies dan voor een TPU telefoonhoesje.

Andere soorten hoesjes

Om je mobiele telefoon optimaal te beschermen, kies je voor een pouch telefoonhoesje. Dit hoesje in een soort van opbergzakje dat vaak van zacht materiaal gemaakt is. Je mobiele telefoon past er volledig in en kun je er gemakkelijk uithalen zodra je gebeld wordt of een berichtje wilt sturen. Ook kan je kiezen voor een waterdicht hoesjes of een bumper. De bumper is een rand die stevig om je telefoon heen zit en zo je hele telefoon beschermt. Een waterdicht hoesje zorgt ervoor dat je samen met je smartphone een duik kan nemen. Wil je ook de voorkant van je telefoon beschermen, kies dan voor een glasplaatje over je scherm. Op die manier heeft je mobiele telefoon nog meer bescherming. Zo weet je zeker dat er geen krassen in je scherm komen en dat de achterkant van je telefoon netjes blijft. Op deze manier kan je lang genieten van je prachtige telefoon. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in